Mladić pretučen u Vrnjačkoj Banji u komi: Sedmorka mu slomila lobanju, napad snimljen

A. A. brutalno je pretučen u subotu oko jedan sat posle ponoći ispred novootvorenog lokala "Kocka pab" u ovom gradu

  • 5
Tuča, pesnica, napad Foto-ilustracija: Shutterstock

Dvadesetdevetogodišnji A. A. iz Vrnjačke Banje, koji je brutalno pretučen u subotu ispred jednog paba u ovom gradu, nalazi se u Kliničkom centru u Kragujevcu i u teškom je stanju, prenosi "Blic".

- Povređeni mladić je u komi i priključen na respirator. Loše je što mu je saturacija jako niska, i iznosi samo 40. Takođe, ima ozbiljne povrede glave - kaže izvor iz Vrnjačke Banje, upoznat sa ovim događajem.

U KC Kragujevac kažu da je njegovo stanje teško, ali stabilno.

- Pacijent je na lečenju u jedinici intenzivnog lečenja Urgentnog centra UKC Kragujevac. Stabilnih vitalnih paramtara, ali i dalje životno ugrožen i zahteva intenzivni multidisciplinarni lekarski nadzor - kažu u KC Kragujevac.

Podsetimo, A. A. brutalno je pretučen u subotu oko jedan sat posle ponoći ispred novootvorenog lokala "Kocka pab" u ovom gradu. Sedmorica mladića su ga izveli iz kafane i toliko prebili da je završio na aparatima.

- Dečko je izašao da proslavi rođendan sa dvojicom drugova. Onda ga je jedan mladić pozvao da izađe ispred kafića. Kada je izašao, njih sedmorica su ga toliko prebili da su mu smrskali lobanju. Kamenom su ga udarali dok je ležao na podu i čak snimali ili slikali ceo događaj. Uopšte se ne zna se da li će momak da preživi - priča izvor iz Vrnjačke Banje.

Zbog teških povreda mladić A. A. prvo je prebačen u bolnicu u Kraljevu, pa je završio u Urgentnom u Kragujevcu.

Kako pričaju u Vrnjačkoj Banji meštani su izuzetno uznemireni i kažu da je incident izazvao dvadesetjednogodišnji M. Z. iz ovog mesta koji je od ranije dobro poznat policiji i već je hapšen.

Raspisana je potraga za M.Z. nakon ovog napada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna G

    22. februar 2022 | 16:27

    Imamo li kamenolome???ovakve manijake osuditi na minimum 30 godina da tucaju kamen da toliki bes mrznju i snagu bar iskoristimo za nesto dobro.(naravno samo tro obroka dnevno 8 sati spavanja ostalo macolu u ruke i lupaj bato)

  • Narod

    22. februar 2022 | 19:50

    Dokle vise, dvoje, troje na jednoga ? Sad sedmorica na jednoga ? Ja vise nemam snage da citam o ovakvim stvarima, imamo li policiju i tuzilastvo ?Sta je ovo svako malo? Osuditi sedmorku za pokusaj ubistva , daj Boze da momak prezivi.

  • Nece to tek tako

    22. februar 2022 | 16:26

    Nisu cista posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA