≫ 

Isključena 4 vozača u Beogradu: Vozili drogirani, brzo i bez dozvole

Vozači su dovedeni u policijske stanice i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave

  • 5
Brza voznja Foto: Pixabay

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu noćas su zaustavili i isključili iz saobraćaja četiri vozača zbog prekoračenja brzine ili zbog prisustva psihoaktivnih supstanci u organizmu.

Presretač je zaustavio vozača „reno klia“ u Novom Beogradu koji je vozio brzinom od 148,7 kilometara na sat na delu puta gde je ograničenje 80 kilometara na sat, saopštio je MUP.

Kontrolom je utvrđeno da dvadesetosmogodišnji vozač poseduje probnu vozačku dozvolu. Iako je isključen iz saobraćaja policija ga je uskoro ponovo zaustavila u Ulici Tošin Bunar, nakon čega je zadržan u policijskoj stanici.

Na auto-putu na teritoriji Voždovca, presretač je zaustavio dvadesetšestogodišnjeg vozača „mazde“ koji ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju i kod koga je droga test pokazao prisutvo kanabisa u organizmu.

Policija je na Paliluli zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „tojote“ koji je bio pozitivan na kanabis i amfetamin.

Na ove psihoaktivne supstance bio je pozitivan i dvadesetšestogodišnji vozač „opel astre“ koga je policija zaustavila u Novom Beogradu.

Vozači su dovedeni u policijske stanice i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Video: Hapšenje za anale: Pod opijatima izazvala težak sudar, pa pokušala da pomazi policajca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    23. februar 2022 | 10:31

    Da policija uvece zaustavlja cesce, mislim da bi svaki drugi bio isključen jer je neverovatno koliko se drogiraju ne samo mladi vec i ovi od 50godina.

  • Miloš

    23. februar 2022 | 10:25

    Čitam ove vesti pa razmišljam, ima li koji narkoman sa dozvolom? Evo danima su svi bez dozvole... 😂😂

  • Sudija

    23. februar 2022 | 10:44

    Vožnja pod opijatima je pokušaj ubistva.... stoga mora krivična prijava , sa prekršajnom 100% ponavljaju isto dok ne ubiju nekoga !! Sta to radite ? Slobodno mogu da se nasmeju policiji.....pa i da zatraze da im policajci kola operu....... menjajte kaznenu politiku HITNO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA