Ovo je opis ubice iz Rakovice, preko lica imao lik Gavrila Principa: Policija raspisala potragu

U trenutku napada pored njega su bili devojka A.S. i drug U. R.

  • 2
Aleksandar Tatalović Printskrin: Pink.rs, Facebook, ubijeni Aleksandar Tatalović

Beogradska policija i dalje je na nogama kako bi što pre rešila ubistvo Aleksandra T. (21) iz Rakovice koje se dogodilo u sredu uveče.

Mladić je, najverovatnije, kuhinjskim nožem izboden u grudni koš i leđa, a smrtonosna povreda bio je ubod direktno u srce.

U trenutku napada pored njega su bili devojka A.S. i drug U. R.

Kako "Telegraf. rs" saznaje, oni su saslušani u policiji o ubistvu.

- Na osnovu njihovog opisa policija je raspisala potragu za napadačem koji je mršave građe, visok oko 170 centimetara koji je bio obučen u crnu garderobu i maskom preko lica sa likom Gavrila Principa. Očevici su kod njega videli u ruci veliki nož nalikom na kuhinjski kojim je ubadao momka. Onog trenutka kada se Aleksandar srušio tada su pobegli niz ulicu 11. krajiške divizije u Rakovici. Saslušani momak i devojka nisu mogli tačno da kažu da li je sem ubice bilo još četvorica ili petorica momaka koji su napali mladića- kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, napadači su im prišli sa leđa i svi su bili obučeni u crnu garderobu sa maskama na licima.

- Tačan motiv napada još nije poznat. Po svemu sudeći napadači su Aleksandra pratili dok se šetao sa drugom i devojkom i čekali pravi trenutak da ga napadnu i usmrte. Kada se nakon silnih uboda srušio na zemlju, vinovnici su pobegli- dodaje naš izvor i tvrdi da ni devojka ni mladić koji su bili očevici ubistva nisu napadnuti.

Podsećanja radi, Aleksandar T. u sredu oko 22 sata šetao se sa svojim prijateljem i devojkom po beogradskom naselju Rakovica. U jednom trenutku prišli su im mladići i napali Aleksandra. Nožem su ga ubadali dok nije pao na zemlju, a zatim pobegli.

Nesrećnog momka lekari su više od sat reanimirali. Koban je bio ubod nožem u srce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokara

    25. februar 2022 | 10:29

    40 godina robije.Ako ne,onda oko za oko

  • Veteran

    25. februar 2022 | 10:31

    Ubice su tu blizu, džaba momci fantomke, to više ne pomaže čisto da znate, verovatno je policija već na tragu, samo sudstvo da odradi svoj deo posla da vas časti sa po jednu doživotnu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA