≫ 

Uhapšen Beograđanin zbog krađe u Požarevcu: Provalio u prodavnicu, ukrao robu vrednu 122 hiljade dinara

Osumnjičeni je sproveden u Kazneno-popravni zavod Sremska Mitrovica

  • 0
Provalnik, lopov Foto-ilustracija: Shutterstock

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv osumnjičenog 31-godišnjeg muškarca iz Beograda, zbog sumnje da je iz jedne prodavnice ukrao robu cija je vrednost oko 122.000 dinara.

Osumnjičeni je u noći između 21. i 22. februara, presekao žice za napajanje reflektora i alarma, nakon čega je provalio u jednu prodavnicu u Požarevcu, precizira se u saopštenju PU u Požarevcu.

Sumnja se da je on iz prodavnice ukrao više od 300 paklica različitih vrsta stranih cigareta, kese rezanog duvana, kao i prehrambene proizvode.

Policija je pretresom stana u Kostolcu ,u kome osumnjičeni boravi, pronašla deo ukradene robe, dok je u neposrednoj blizini i alat koji je koristio prilikom provale.

Njemu se na teret stavlja krivično delo teška krađa, a proverom je policija otkrila da je za osumnjičenim bila raspisana poternica radi izdržavanja ranije kazne, pa je on sproveden u Kazneno-popravni zavod Sremska Mitrovica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA