≫ 

U porodičnoj kući u Ivanjici otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane: Pronađene i psihoaktivne pečurke

Policija je pronašla opremu za uzgajanje marihuane, vagicu za precizno merenje i drobilicu sa tragovima biljke za koju se sumnja da je marihuana

  • 2
Hapšenje laboratorija marihuana Niš Foto: MUP

Policija u Užicu, u saradnji sa policijskim službenicima iz Ivanjice, otkrila je laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsila B. M. (34) iz Ivanjice, saopštio je danas MUP.

B.M. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u porodičnoj kući u Ivanjici pronašla improvizovanu laboratoriju sa saksijama kanabisa, opremu za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima, vagicu za precizno merenje i drobilicu sa tragovima biljke za koju se sumnja da je marihuana.

Tom prilikom zaplenjeno je i oko 150 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, 100 grama delova stabljika za koje se sumnja da su stabljike kanabisa i 10 grama pečuraka sumnjivih na psihoaktivne pečurke.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Čačku.

Video: Policija otkrila laboratorije marihuane u Nišu i Kragujevcu: Uhapšeno sedam osoba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BN-1

    25. februar 2022 | 21:04

    Mušterije traže a neko treba da obezbedi,dozvoljena upotreba a zabranjena proizvodnja,koja ludost.

  • mali

    25. februar 2022 | 20:16

    privrednik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA