≫ 

Divljali u centru Valjeva: 4 mladića razbila izlog, uništavali retrovizore i baštu kafića. Traga se za njima

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 2
Razbijena, kola, vandalizam, krađa, obijanje, razbijanje automobila Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, uhapsili su U. S. (19) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

On i trojica muškaraca za kojima policija intenzivno traga sumnjiče se da su rano jutros, oko 4 sata, u Кnez Miloševoj i Pop Lukinoj ulici, razbili izlog na jednom butiku, retrovizore na osam automobila, kao i da su oštetitili osam žardinjera, baštenske stolice ispred kafića, klupe i kante za smeće, saopštila je PU Valjevo.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Video: Splićanin nasrnuo na autobus brisačem dok su putnici bili unutra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    3. mart 2022 | 17:15

    Duše male, igrajte se sa retrovizorima i ljudskim glavama, dok novinar ne uzme stvar u svoje ruke i dobije odobrenje od šefa da napravi ozbiljnu državu, gde svako ima prava da ima auto, dete ili nešto drugo, a da ne morada se opravdava huliganima.... Vučiću, praviš državu po meri Evrope ili Rusije, ili možda Kine ili Turske, ali ti si servis građana Srbije i vodi ovu zemlju u prosperitet ili vodi računa o tvojoj sirotinji koja te glasa, a i ja sam jedan od njih💖

  • David

    3. mart 2022 | 17:06

    Vuline,novinaru, čuvaj nam decu rođeni, nije ovo dobro baš...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA