≫ 

Snimci sa kamera otkrivaju Aleksandrovog ubicu: Rakovica pod opsadom policije, potraga u toku

Inspektori Trećeg odeljenja beogradske policije obavili su razgovor sa devojkom A. S.  i drugom U. R.  koji su bili svedoci ubistva, nekolicinom građana, a uzeli su i snimke sa kamera

  • 2
Napad nož Foto-ilustracija: Milena Đorđević, Telegraf.rs

Beogradska policija sedam dana već traga za ubicom i njegovim pomagačima koji su u sredu napali i izboli Aleksandra T. (25) u Rakovici u Ulici Jedanaeste Krajiške Divizije kod broja 71.

Inspektori Trećeg odeljenja beogradske policije obavili su razgovor sa devojkom A. S.  i drugom U. R.  koji su bili svedoci ubistva, nekolicinom građana, a uzeli su i snimke sa kamera.

- Dobili smo informaciju da je su nakon ubistva mladići obučeni u crno pobegli ka Ulici Milice Trepuše. Očevici su rekli da su svi bili obučeni u crno, a da je samo jedan od njih imao veliki nož , a lice je prekrio maskom na kojoj je bio lik Gavrila Principa. Ubijeni nije poznat policiji. Od kada se dogodilo ubistvo policija je u Rakovici i radi na rasvetljavanju zločina. Snimke smo uzeli sa kamera zgrada i okolnih objekata u Ulici Jedanaeste Krajiške Divizje i Ulice Milice Trepuše- kaže naš izvor i dodaje da niko nije siguran da li je bilo pet ili sedam momaka koji su napali Aleksandra.

Policija na mestu napada nije pronašla nož, a sumnjaju da je Aleksandar praćen i napadnut na mestu koje je bilo najmanje osvetljeno.

Podsećanja radi, Aleksandar T. u sredu oko 22 sata šetao se sa svojim prijateljem i devojkom po beogradskom naselju Rakovica. U jednom trenutku prišli su im mladići i napali Aleksandra. Nožem su ga ubadali dok nije pao na zemlju, a zatim pobegli.

Prema rečima lekara Urgentnog centra, Aleksandra je ubica ubo tačno u srce i nije imao šanse da preživi. 

Porodica ubijenog je nema od bola i nije smogla snage da govori za medije. Oni su ga juče sahranili na groblju Orlovača.

Ovo nije prva tragedija koja i je zadesila. Naime, oni su pre dvadesetak godina uzgubili starijeg sina.

Video: Napila ga, pa ga iskasapila sekirom na spavanju: Uznemirujući snimci sa mesta zločina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    1. mart 2022 | 17:19

    Naselje je Petlovo brdo a opstina je Rakovica .

  • Realan

    1. mart 2022 | 17:12

    Javnosti nema niko da pokrene pitanje dokle će više da stradaju deca dal od noža ili droge ili bahatih vozača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA