≫ 

7 godina od zločina u Mileševskoj, glumica satarom ubila majku i baku: "Još ih sanjam žive, nije mi lako"

Teodora Viktorović je na sudu oriznala zločin, osuđena je na 30 godina zatvora a izjavila je da joj je teško zbog svega i da je strašno to što je uradila

  • 0
Teodora Viktorović Foto: Facebook

Glumica Teodora Viktorović, unuka proslavljenog glumca Mihajla Viktorovića, pre tačno sedam godina, u stanu u Mileševskoj ulici u Beogradu, ubila je satarom majku i baku, Ljiljanu i Ivanku Đukić.

Zločin se, da podsetimo, dogodio 2. marta 2015. godine, nakon što se Teodora posvađala sa majkom.

- Ona je ušla u kuhinju da spremi hranu za tada šestomesečnu ćerku i nehotično probudila majku. Majka je počela da se raspravlja sa njom, pa je Viktorovićeva dograbila sataru i ubila majku, a onda i baku koja je spavala. Posle toga je oružje obrisala, ruke oprala u kupatilu i sela na pod i pila votku i tablete - ispričao je izvor iz istrage za Kurir.

U stanu je u vreme zločina bila beba, dok je Teodorin suprug nešto ranije odveo njihovog sina u vrtić, pa se vratio, prošetao psa i zaspao.

- Probudila me je Teodorina vriska, imala je krv na dukserici. Mislio sam da je pokušala da se ubije, ali se ona zatvorila u kupatilo. Kada sam došao do vrata rekla mi je "Pobila sam ih, neće me više zaje*avati". Tada sam shvatio šta se desilo - ispričao je nevenčani suprug pred sudom.

Suprug je govoreći o porodičnim odnosima, rekao da se Viktorovićeva često sukobljavala s majkom, kao i da su im svi savetovali da se odsele, ali da ona nije želela.

- Pre nego što smo otpočeli zajednički život, ona je konzumirala narkotike, a posle je počela da pije - rekao je.

Viktorovićeva je na suđenju priznala zločin.

- Kajem se, strašno je to što sam uradila. Smatram ih još uvek živima i sanjam ih kao žive. Nije mi lako, to su moje majka i baka, teško mi je zbog svega - rekla je na početku suđenja i zaplakala Teodora Viktorović:

- Majka je vikala na mene, videla sam poluotvorenu fioku i u njoj sataru. Poslednje čega se sećam je njena raščupana kosa i oči.

Ona je u iskazu navela i da ju je majka maltretirala, te da je posle razvoda roditelja uglavnom živela sa bakom i dekom.

- Tukla me je do 24 godine. Jednom mi je držala nož ispod vrata i pretila da će me zaklati ako joj baka ne da sok.

Ona je pred Višim sudom u Beogradu osuđena na 30 godina zatvora.

Teodora je, da podsetimo, završila je glumu u klasi Mirjane Karanović. Njena tetka Olivera Viktorović takođe je poznata glumica, kao i deda Mihajlo Viktorović koga publika pamti kao legendarnog Ciganovića iz "Boljeg života".

Video: Haos u sudnici: Ubio majku i tetku, pa mjaukao iz sveg glasa, sudinica britko odreagovala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA