≫ 

Poznato šta je Jasmina iz Lazarevca napisala sinu u oproštajnom pismu: Deca ostala bez oca, majci preti robija

Jasmina i Predrag imaju četvoro dece od 21,9, 8 i 6 godina. Oni su sada u hraniteljskoj porodici, saznaje Telegraf

  • 4
Žena, napad, ubistvo, nož Foto: Shutterstock

Jasmina S. (44) iz Lazarevca koja je, kako se sumnja, nožem sedam puta izbola muža Predraga S. i držala ga u stanu, pre nego što je sebi pokušala da prereže vrat, napisala je oproštajno pismo i obratila se sinu koji ima 21 godinu sa zahtevom:

- Sine, ti si punoletan i najstariji među mojom decom. Ja odlazim, a ti brini o svima. Molim te, budi im staratelj - ovo je pisalo u oproštajnom pismu koje je ostavila Jasmina, a namenila je punoletnom detetu.

Kako "Telegraf. rs" saznaje, žena je sa teškim povredama primljena u Urgentni centar.

- Ona nije dolazila svesti. Rana jeste velika, ali mišljenje lekara je da će uspeti da joj spasu život. Policija će sa njom obaviti razgovor čim se probudi - kaže naš izvor blizak istrazi.

Prema našim informacijama, Jasmina i Predrag imaju četvoro dece od 21,9, 8 i 6 godina i oni su smešteni u hraniteljsku porodicu. 

- Deca su pozvala pomoć, zvali su nas komšije da im pomognemo kad su videli da je Jasmina prerezala vrat. Kad smo ušli u stan oko vrata su joj bili peškiri, a krv na sve strane- rekle su komšije novinarima.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, sumnja se da se motiv ubistva krije u lošim porodičnim odnosima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shampita

    2. mart 2022 | 11:20

    Ovo je jako sebično. Kapiram ja da se supružnici sporečkaju i nekada dođe do smrtnog ishoda pa se neko dete nađe u ovakvoj situaciji kao ovaj momak. Međutim, ova žena je ovo uradila sa predumišljajem. Rešila je da se sa suprugom obračuna, bilo joj je bitnije da muža povredi iako će time povrediti decu. Mržnja prema supugu je bila veća od ljubavi prema deci. Momak od 21 god treba da se školuje, izlazi sa društvom, juri devojke a ne da bude i otac i majka toj deci, da ih hrani, školuje....

  • Tina

    2. mart 2022 | 10:59

    Staratelj od 21 tolikoj deci?! Koja luda zena!

  • Goca

    2. mart 2022 | 11:34

    Ovo je ubistvo s predumisljajem ostavi luda toliku decu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA