≫ 

Sinišin otac: Sina sam sahranio, a unucima još nismo rekli da im je otac mrtav. Komšije se žale na smrad

Milanko tvrdi da ne zna kada je tačno ubijen njegov sin. Živeo je samo kilometar dalje od njega, ali zbog kovida nije odlazio u posete

  • 3
Siniša Stjepanović, Lazarevac Foto: Shutterstock, Privatna arhiva

Siniša S. (42) iz Lazarevca juče je ispraćen na večni počinak, a tužilac čeka trenutka da se njegova supruga Jasmina S. oporavi u bolnici kako bi je saslušao zbog sumnje da je ona presudila suprugu, a telo danima krila u stanu .

- Šta da vam više kažem sem da niko nije znao da je mrtav. Telo je krila u stanu. Deca ništa nisu znala niti sada znaju da im je otac mrtav. Kaže socijalni radnik da nije trenutak da im saopštimo. Oni su u hraniteljskoj porodici. Ja sam sina juče sahranio i nemam ga više- kaže Milanko S., otac ubijenog Siniše.

Milanko tvrdi da ne zna kada je tačno ubijen njegov sin. Živeo je samo kilometar dalje od njega, ali zbog kovida nije odlazio u posete.

- Sutra moramo da idemo u stan, zovu komšije jer ne mogu da trpe smrad. Jasmina ga je držala u sobi i sada se verovatno nameštaj usmrdeo, pa moramo da ga bacamo- kaže Milanko.

Teško mu je zbog svega što ih je zadesilo. Sin mu je ubije, a snaha koja je pokušala i sebi da presudi je u bolnici. Ne zna šta da misli o njoj jer su se uvek lepo slagali i zajedno su dobili troje dece.

Jasmina, inače, iz prvog braka ima sina od 21 godinu.

- Ona je pre nego što će presuditi sebi napisala oproštajno pismo. Njena poslednja želja je bila da upravo najstariji sin preuzme brigu o deci. Od njega je tražila da bude staratelj - kaže naš izvor blizak istrazi.

Zločin je otkriven u ponedeljak kada je Jasmina pokušala samoubistvo i sebi nožem posekla vrat. Lekari su uspeli da je spasu. Čeka se da se oporavi i da je tužilac sasluša.

Ni ocu ubijenog Siniše nije jasno kako je danima držala njegovog sina mrtvog u stanu. Oni su čuli da je telo zamotala u nekoliko ćebadi i da ga je polivala omekšivačem kako ne bi smrdelo.

Međutim, zvanično još ništa ne znaju.

Video: Roditelji Ive (13), koju je udario auto, svaki dan odlaze na groblje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V8

    4. mart 2022 | 18:00

    Šta je sa ovim ženama, brutalne postadoše a dobijaju koje kakve sigurne kuće I zaštitu....!?

  • Goca

    4. mart 2022 | 21:15

    Citam I nemogu da verujem da je ovako mogla da uradi. Ja pile nebi mogla da zakoljem a ne ovako nesto strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA