Ognjen tvrdi da ga je pretuklo obezbeđenje kluba u Novom Sadu: Udarali su me i pretili ubistvom,bilo ih je 10

Slučaj je prijavio policiji, a oni su na osnovu zapisa sa kamera raspisali potragu za napadačima kojima se na teret stavlja krivično delo nanošenje teških telesnih povreda

  • 29
Pretučeni Ognjen A. Foto: Privatna arhiva

Tačno pre sedam dana Ognjen A. (29) zverski je pretučen u jednom novosadskom klubu i kako sam tvrdi tuklo ga je desetak mladića koji su bili obezbeđenje i to zbog toga što se popeo na binu i snimao telefonom dešavanja.

Slučaj je prijavio policiji, a oni su na osnovu zapisa sa kamera raspisali potragu za napadačima kojima se na teret stavlja krivično delo nanošenje teških telesnih povreda.

- Živim i radim u Americi i sa prijateljima sam došao prošlog petka u klub. Tamo smo se zabavljali i pred kraj zabave popeo sam se na binu kako bih snimio zabavu. To je razbesnelo momke iz obezbeđenja. Skinuli su me sa bine i počeli da udaraju. To su nastavili i na mestu gde je garderoba, ali i ispred kluba. Tuču je gledala moja prijateljica, ali nju su odgurnuli. Htela je da izađe da zove pomoć, ali klub su zaključali kako ne bi niko mogao ni da uđe ni da izađe. Ja sam sam se sklupčao kako bi se zaštitio od udaraca. Mogu vam reći da su me udarali i nogama i rukama, ali i govorili da će me ubiti. Na kraju su to nastavili i napolju. Jedan od očevidaca pozvao je policiju i on ih je i sačekao i objasnio šta mi se dogodilo. Od siline udaraca s vremena na vreme gubio sam svest- počinje svoju ispovest za "Telegraf. rs" Ognjen A.

Sa teškim telesnim povredama primljen je u bolnicu.

- Sećam se da mi je lekar rekao:"Nije mi samo jasno kako nisi u komi, imao si mnogo sreće". Od prošle subote ja ne znam gde se nalazim. Bio sam mnogo loše, samo sam spavao kako bih preživeo bolove. Sada želim samo da se uhapse mladići koji su me tukli i pretili ubistvom. Mislim da snimak napada na mene ima i klub jer su kamere radile. Nisam obavešten da li je policija došla do njih. Znam da je svedocio jedan momak u policiji. On je ispričao da je u toaletu video napadača krvave glave i pesnica. Prao je krv sa sebe...- tvrdi Ognjen.

Teško priča o napadu jer nema mesta gde nije udaren. Ni sam ne zna kako je živ. Nasilnicu su mu tokom batinanja pretili da će ga ubiti.

- Sećam se da dok su me vukli jedan od njih pokušvao je da mi skine "Roleks" sa ruke. Međutim, u tome nije uspeo, ali su mi uzeli novac iz dzepa. Ja nemam krivični dosije. Živim i radim u Americi, a u Novom Sadu su mi roditelji. I u policiji sam rekao da sam samo želeo prijateljima da snimim provod i niša više- kaže naš sagovornik.

"Telegraf.rs" dobio je potvrdu iz policije u Novom Sadu da su napadači identifikovani i da je za njima raspisana potraga.

Ognjen A. pretučen je prošle subote tri sata nakon ponoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA