≫ 

Nalazi sa VMA potvrdili konačan uzrok smrti Jovane: Pronađena mrtva na Zlatiboru pred Novu godinu

Jovana Marjanović nestala je 22. decembra na Zlatiboru, kada je izašla iz apartmana u kom je boravila

  • 1
Nestala Jovana Marjanović Foto: Privatna arhiva

Hemijsko-toksikološki nalazi urađeni na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu potvrdili su da je Nišlijka Jovana Marjanović (54), koja je krajem decembra prošle godine nađena mrtva na Zlatiboru, preminula od trovanja lekovima iz grupe benzodiozepina, navode u Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Jovana Marjanović nestala je 22. decembra na Zlatiboru, kada je izašla iz apartmana u kom je boravila. Partneru je rekla da ide u šetnju ali se cele noći nije vratila, telefon joj je bio nedostupan, pa je njen partner sutradan prijavio Jovanin nestanak, piše Kurir.

Posle četiri dana traganja širom Zlatibora, grupa mladića prateći tragove u snegu našla je njeno telo 26. decembra pored potoka u Tić Polju, nepunih par kilometara od centra planine.

Pored tela nađeno je prazno pakovanje "bromazepama", pakovanje još jednog leka kao i flaša alkoholnog pića. Spoljnim pregledom tada je utvrđeno da na telu nema povreda. Sutradan je urađena obdukcija koja je potvrdila da Jovana nije stradala nasilnom smrću već da je počinila samoubistvo trovanjem.

Jovana Marjanović bila je vlasnice građevinske firme koja je izvodila radove na jednom objektu na Zlatiboru kao podizvođač. Ćerke nesrećne žene u nekim izjavama medijima pominjale su da je Ivana imala privatne probleme i trpela prisak.

Video: Muž naglas plače: Pronađena radnica koja je stradala tokom požara u Obrenovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    7. mart 2022 | 11:51

    I to odmah 5nači da je samoubistvo? Pa možda je neko naterao da to popije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA