≫ 

Uhapšena trojka u Beogradu zbog dilovanja: Policija pretresom kuće zaplenila drogu i 300 hiljada dinara

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 0
droga, zaplena, Foto: MUP

Policajci, Policijske stanice Palilula, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su J. D. (75) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i Lj. K. (59) i R. K. (60) koji se terete da su učinili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. J.D. je saslušana danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom sumnje da je prodavala narkotike, nakon čega je tužilaštvo tražilo da joj se odredi pritvor, rečeno je u tužilaštvu, preneo je Tanjug.

Policija je u Ulici Pančevaki put, u Krnjači, pretresom kuće, pomoćnih prostorija i dvorišta osumnjičene J. D., kod koje su nađene i tri kesice ove opojne droge, zaplenila ukupno oko 120 grama heroina, kao i vagicu za precizno merenje, 168.000 dinara i 1.175 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge, saopštio je MUP.

Kod osumnjičenih Lj. K. i R. K., koji su zatečeni u njenom stanu, pronađene su dve kesice sa manjom količinom heroina koje su, kako se sumnja, prethodno kupili od osumnjičene J. D.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Video: Dilovanje na srpski način: U frižideru dilera pronašli ajvar, jaja i 67 kilograma opijata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA