≫ 

Darko Šarić i Veljko Belivuk zajedno u Specijalnom sudu: Zgrada pod opsadom policije, kasni suđenje

Belivuk i Miljković su prvi stigli iz Okružnog zatvora u Specijalni sud. Oko 13.45 sati u velikoj koloni dovezeni su i ostali članovi kriminalnog klana

  • 3

Suđenje Darku Šariću pred Apelacionim sudom u Beogradu privodilo se kraju kada su u pritvorsku jedinicu Specijalnog suda uz visoke bezbednosne mere stizali članovi klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, Belivuk i Miljković su prvi stigli iz Okružnog zatvora u Specijalni sud. Oko 13.45 sati u velikoj koloni dovezeni su i ostali članovi kriminalnog klana.

Naša ekipa zabeležila je trenutka kada Šarić izlazi iz suda, a osumnjičeni iz Belivukovog klana ulaze u zgradu Specijalnog suda.

Podsećanja radi, suđenje Darku Šariću održano je danas pred Apelacionim sudom u Beogradu saslušanjem svedoka saradnika Nebojše Joksovića i Draška Vukovića, koji su do sada svedočili iza zatvorenih vrata jer su odbili da javno svedoče o švercu kokaina.

Advokati odbrane zatražili su da saslušanje svedoka saradnika po prvi put bude javno.

- Nama je u interesu da vi, ali i javnost vidite ko su svedoci saradnici i da ne postoji interes kojim bi trebali da se rukovodite da isključite javnost - rekao je advokat Dalibor Katančević, a njegovom predlogu se pridružio i advokat Darka Šarića, Radoslav Baćović.

Pripremno ročište u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i veće grupe okrivljenih koji se terete za pet ubistava, trgovinu drogom i druga teška krivična planirano je da počne u 14.30 sati u u Specijalnom sudu u Beogradu. Međutim, kasnilo je zbog pretresa koji se uvek radi pred početak suđenja. Na optuženičkoj klupu nalazi se ukupno 29 muškaraca i jedna žena. Planirano je da se ročište održi još i 10. i 11. marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. mart 2022 | 16:39

    Jos veci kriminalci od njih su siva eminencija,duboko je zagrizla u drustveni poredak naseg sistema

  • Рус

    8. mart 2022 | 16:36

    Zašto se pravi spektakl? Zar nije moglo da se razdvoji saslušanje? Gluposti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA