≫ 

Uhapšen mladić zbog ubistva u naselju Šarlinac kod Doljevca: Slobode lišene još 3 osobe

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu

  • 2
Šarlinac Foto: D.K.

Policajci u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu uhapsili su N. M. (28) iz okoline Doljevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Takođe, policija je uhapsila i D.P. (20), M.C. (21) i N.S. (23) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči.

N. M. se sumnjiči da je oštrim predmetom naneo ubodne rane dvadesetpetogodišnjem mladiću koji je preminuo na licu mesta, a čemu je prethodila tuča u kojoj su učestvovali i D. P., M. C. i N. S.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Pronašao mladića mrtvog u fotelji

Podsećamo, Mihailo M. ubijen je 9. marta, kada ga je N. M. izbo nožem. N. M. je prethodno izdržavao zatvorsku kaznu od sedam meseci zbog tuče.

- Ubistvo se dogodilo sat nakon ponoći. Moj sin je sišao u prizemlje gde ja živim i rekao mi da su kod njega upali neki ljudi naoružani noževima i pištoljima i upozorio me da ne izlazim jer se plaši za mene. Ja sam invalid i on se jako boji za mene - rekao je ranije za Telegraf.rs otac uhapšenog mladića.

Kako naš sagovornik tvrdi u jednom trenutku došao u dnevnu sobu i video u fotelji mrtvog mladića i prišao mu.

- Bio je još topao. Sin mi je rekao da ga je ubo jer su ga njih četvorica napala. Pobegao je iz kuće, ali jutros je uhapšen - dodaje otac uhapšenog mladića.

Video: Otac mladića osumnjičenog za ubistvo u Šarlincu: Došli su s noževima i pištoljima, hoće da nas ubiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša

    9. mart 2022 | 20:02

    Pustiti na slobodu. Nema tu sta da se prica. Upali su u stan i sta je trebao da pusti da ga ubiju. Tragikomedija naseg zakonodavstva.

  • Vitez

    9. mart 2022 | 20:33

    Nek sad upadne nekome u kucu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA