≫ 

Ukinut pritvor Miki Aleksiću: Braniće se sa slobode

Optužen za silovanje i nedozvoljene polne radnje

  • 24
Miroslav Mika Aleksić Foto: Marko Jovanović

Miroslavu Miki Aleksiću ukinut je kućni pritvor, prenose "Novosti".

On će se ubuduće optužbi za silovanje i nedozvoljene polne radnje braniti sa slobode.

Prema optužnici, Aleksića su dve devojke optužile za silovanje 2012., 2013. i 2018. godine, a još pet učenica za nedozvoljene polne radnje, koje su se dešavale kada su, kako su navele, pohađale časove.

Podsetimo, poslednje suđenje obeležilo je opominjanje Miroslava Aleksića od strane sudije jer se udaljavao od predmeta optužnice, kao i manje prepirke između advokata odbrane i punomoćnice oštećenih. U početku svog obraćanja, Aleksić je rekao da je u okviru svog dramskog studija gradio odnos poverenja.

Aleksić je tada naveo da u optužnici stoji da se sve dešavalo u večernjim časovima i istakao da je to normalno jer su svi oni učenici.

- Osim toga, časovi su bili uveče i zato što im je tada povećana pažnja, a veče je odabrano iz organizacionog i praktičnog razloga, a ne zbog misterije - rekao je Aleksić.

Na optužbe da je sa njima razgovarao i o seksualnim odnosima, Aleksić je istakao da "smo u 21. veku i to nije nešto što je u tom momentu njima bilo nepoznato".

- Ovo što se radi u optužnici je ružno. U stvarnosti se sve desilo suprotno. Ne mogu da verujem da je jedan mladi um sposoban da to obrne. Pričalo se i o seksu na način koji je njima bio potreban. Oni su nametali te teme, ja sam postavljao pitanja, oni su vodili razgovor. Ne znam zašto se sve obrće, mislim da je to u domenu ljudskog zla, a sigurno je da se radi o projektu protiv mene - tvrdio je Aleksić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Super Brundo

    10. mart 2022 | 15:56

    Podvala i laz od samog pocetka.

  • TRN

    10. mart 2022 | 16:23

    Mika je dokaz kakvi ljudi rade u sudovima. Bez logike i rezona zatvorili nevinog čoveka koji je operisao prostatu. A te nazovi glumice u zatvor zbog lažnih optužbi.

  • Zemunac

    10. mart 2022 | 15:55

    Sta drugo i ocekivsti, od nezavisnog sudstva 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA