Podignuta optužnica protiv bivšeg policajca osumnjičenog za ubistvo MMA borca u Novom Sadu

On se juče ujutru predao policiji

  • 1
Uroš Stefanović MMA borac ubijen pucnjava Novi Sad Foto: NS Uživo/Ustupljene fotografije, Printskrin: Youtube/Creative MMA

Više javno tužilaštvo u Novom sadu danas je podiglo optužnicu protiv Dalibora Bogdanovića Boće i D. J. zbog opravdane sumnje da su ubili MMA borca Uroša Stefanovića.

- Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je, u zakonskom roku, dana 11. marta podiglo opružnicu protiv D. B. i D. J. zbog opravdane sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija - navode iz tog tužilaštva.

Bogdanović je juče, nakon hapšenja, saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu u vezi sa okolnostima izvršenja krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret.

Podsetimo, Bogdanović se juče ujutru predao policiji bez prisustva advokata.

Policija je prethodno, po nalogu tužilaštva, raspisala potragu za Bogdanovićem, zbog sumnje da je organizovao pokušaj likvidacije Gorana Kovačević Goranca u Novom Sadu.

Naime, u pucnjavi, u kojoj je ispaljeno 15 metaka, ubijen je Gorančev prijatelj MMA borac Uroš Stojanović, dok je Goranac ranjen u ruku. Posle te likvidacije uhapšeno je 13 ljudi, a pronađeni su i DNK tragovi u automobilu iz kog je izvršen napad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    13. mart 2022 | 08:07

    Došlo vreme da ne znaš od koga više da se bojiš. Od kriminalaca, ili policajaca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA