≫ 

Hitno potrebna krv za muškarca upucanog u "Stefan Braunu"

Miro Čuljković je pogođen sa sedam metaka

  • 0
Miro Culjković, Stefan Braun Foto: Facebook

U toku je akcija prikupljanja krvi za teško ranjenog M. Č. (41), radnika obezbeđenja beogradskog kluba "Stefan Braun", koga je nepoznati napadač upucao sa sedam metaka ispred kluba.

- Hitno potrebna A negativna krvna grupa. Krv se skuplja u Svetog Save 39, i potrebno je naglasiti da je za Mira Čuljkovića - piše u objavi.

U toku je operacija M. Č, kome su projektili povredili pankreas, jedan bubreg i tanko crevo, saznaje Telegraf.rs.

Podsećamo, napadač je u klub "Stefan Braun" došao u društvu jedne devojke i trojice drugova. Došlo je do svađe sa obezbeđenjem zbog devojke, a potom i do tuče. Obezbeđenje je izbacilo jednog od mladića iz kluba, nakon čega se on vratio i u holu zgrade u kojoj je klub, ispalio 8 metaka, od toga je sedam pogodilo M. Č. M. Č. je privatnim vozilom prevezen u Urgentni centar.

Policija je raspisala potragu za muškaracem nižeg rasta, oko 25 godina, obučenim u crno. Na mestu pucnjave je pronađeno 8 čaura, 7,65 mm.

Beogradska policija nakon pucnjave privela je I. J. ,S. V. , B.T, S. S.

Na mestu pucnjave su nađene čaure i košuljice od projektila, a u klubu gde su se tukli postoje tragovi krvi na podu i srča.

Video: Jutro posle pucnjave u Stefan Braunu: Potukao se s obezbeđenjem zbog devojke, pa upucao jednog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA