≫ 

Ovo je ranjeni vođa navijača iz Novog Sada: Nepoznati napadač mu rano jutros pucao u noge

- Primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu prostrelnih rana natkolenice i potkolenice - rečeno je za Telegraf.rs u UKC Vojvodine

  • 10
Miloš Mandić Mandara, Novi Sad Foto: Facebook/Милош Мандић Мандара

Lekari Kliničkog centra Vojvodine i dalje se bore da saniraju povrede koje je jutros u pucnjavi zadobio M. M. (32). Napad se desio oko 6:30 na Detelinari u Novom Sadu.

Kako nam je rečeno u policiji, upucan mladic je poznat policiji od ranije, ima nekoliko krivičnih prijava za teške telesne, drogu, oružje i osuda za ista dela.

Trenutno je u operacionoj sali i nakon toga biće poznato više detalja o njegovom stanju.

M. M. je vođa FK Novi Sad.

U Univerzitetskom kliničkom centru Vojvodine kažu za Telegraf.rs da je pacijent primljen u Urgentni centar u hemoragičnom šoku, a ima prostrelne rane natkolenice i potkolenice.

- Primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu prostrelnih rana natkolenice i potkolenice. Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike, pacijent je u ovom trenutku na operativnom tretmanu - kažu za Telegraf.rs u UKC Vojvodine.

Do pucnjave je došlo u Molijerovoj ulici u novosadskom naselju Detelinara, a mladić je ranjen u noge, a čulo se više hitaca.

On je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, a policija obavlja uviđaj.

Video: Policijski uviđaj posle oružanog obračuna na Čukarici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA