Poznato stanje radnika obezbeđenja kog su tukli napadači sa fantomkama u Boru: Glava mu u podlvima i otocima

Radnik se onesvestio posle udarca u glavu, a batinaši su nastavili da ga udaraju

  • 0
pretučen radnik obezbeđenja u Serbia Zijin Copper Foto: G. Tončev Vasilić/Serbia Zijin Copper

Službenik "Ineks-plusa", koji je pre dva dana brutalno pretučen na radnom mestu u "Serbia Zijin Copper", gde radi kao obezbeđenje, u stabilnom je stanju i do kraja nedelje će biti pušten iz bolnice.

- Pacijent je dobro, iako zbog podliva i otoka na glavi i licu ne izgleda tako. On je na antibiotskoj terapiji i anagleticima jer još ima bolove, ali će do kraja nedelje da bude pušten na kućno lečenje - kaže dr Siniša Srbulović sa odeljenja neurohirurgije.

Radnika FTO firme koja obezbeđuje objekte i ljude u "Serbia Zijin Copper", u noći između 14. i 15. marta, brutalno su pretukla za sada nepoznata lica. Napad na njega dogodio se kod kriveljske flotacije i policija intenzivno traga za NN počiniocima.

Kako je ranije navedeno u saopštenju, radnik obezbeđenja "Ineks-plus" se onesvestio od siline prvog udarca, pa ne može sa sigurnošću da kaže ni koliko ljudi ga je tuklo. Po njegovim rečima, iz obližnje šume izašlo je nekoliko njih sa fantomkama na glavama i odmah su ga napali. Brojne povrede po glavi i telu govore da su batinaši nastavili da ga tuku onesvešćenog.

S. S. je, kada se osvestio, pozvao dežurnu službu "Ineks-plusa", pa mu je u pomoć pritekao najbliži kolega sa kapije kriveljske flotacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA