≫ 

Pucač iz "Stefan Brauna" i dalje u bekstvu: Danas odbranu iznose pomagači i devojka zbog koje je izbila tuča

Prema nezvaničnim informacijama, Milica  D. je napravila incident u klubu zbog čega je došlo do sukoba i tuče, a potom i pucnjave. Ona je osumnjičena da je napadače vozila i pomagala im da se sakriju

  • 2
Miro Culjković, Stefan Braun Foto: Nikola Tomić, Facebook

Troje osumnjičenih za učešće u pokušaju ubistva pripadnika obezbeđenja beogradskog noćnog kluba "Stefan Braun", M. Č. (41) u noći između ponedeljka i utorka, danas će biti saslušano u Višem javnim tužilaštvu u Beogradu. Oni su uhapšeni u urorak nekoliko sati nakon obračuna.

Slavoljub T. (42) i Nikola S. (25) biće ispitani povodom sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a Milica D. (28) zbog krivičnog delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, jer je osumnjičena da ih je odvezla i krila nakon pucnjave.

Muškarca, koji je neposredno pucao u M. Č, policija je identifikovala, ali se za njim još traga kao i za još jednim muškarcem. 

- Istraga je pokazala da je došlo do sukoba radnika obebeđenja sa gostima i to zbog devojke koja je sada među privedenim. Oni su nakon sukoba i tuče svi izbačeni iz kluba, da bi zatim mladić otišao po prijatelja i po pištolj i ispalio osam hitaca ka radniku obezbeđenja i pobegao. Policija je našla osam čaura kalibra 7,65 mm od kojih sedam završilo u telu M. Č. - kaže naš sagovornik.

Troje osumnjičenih uhapšeni su posle jednodnevnog skrivanja.

Prema nezvaničnim informacijama, Milica  D. je napravila incident u klubu zbog čega je došlo do sukoba i tuče, a potom i pucnjave. Ona je osumnjičena da je napadače vozila i pomagala im da se sakriju. 

Nakon saslušanja biće poznato za koga će tužilaštvo tražiti pritvor, a odluku će doneti Viši sud.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA