≫ 

Strahovit sudar automobila kod Leskovca: Jedan od siline udara sleteo i zakucao se u ogradu kuće

Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 20.30 sati, a policija je izvršila uviđaj

  • 0
Saobracajna nesreca Foto-ilustracija: Shutterstock

Na uglu Devete ulice i Dubočice, gde se završava zaobilaznica oko Leskovca, sinoć kasno dogodio se strahoviti sudar dva automobila, od kojih je jedan od siline udara odleteo sa kolovoza i zabio se u ogradu privatne kuće. Na njemu je pričinjena velika materijala šteta, pa su samo srećom vozači prošli sa neznatnim ozledama.

Kako javljaju čitaoci JuGmedie, sudarili su se vozači automobila "micubiši" i "fiat punta". Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 20.30 sati, a policija je izvršila uviđaj.

Prema procenama, vozilima su upravljali mlađi ljudi.

- Ne znam kako se desila nezgoda, ali znam da se na ovom mestu pretiču mladi svojim ili roditeljskim automobilima. Ja sam samo čuo jak udar i izleteo iz kuće - priča jedan od očevidaca.

On i još nekoliko stanovnika tog dela Leskovca kažu da se na tom mestu i malo niže dešavaju česti udesi poput ovoga.

- Svi znamo da je zaobilaznica široka kao avionska pista i da nema saobraćaja u kasnim večernjim satima osim onih obesnih mladića. Ali ovo što se radi je veoma opasno i saobraćajnica nije napravljena za trke, pa molimo nadležene da uvede dežurstva u večernjim i noćnim satima - apeluju meštani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA