≫ 

Muškarcu koji je pretukao majku na Zvezdari određen pritvor: Negirao optužbe, tvrdi da se ničeg ne seća

U trenutku kada je policija upala u stan A. J. je bio u svojoj sobi i pravio se da spava

  • 2
Nasilje, žena, pesnica Foto: Shutterstock

J. A., koji je uhapšen 17. marta zbog postojanja osnova sumnje da pretukao svoju majku u stanu na Zvezdari, danas je na saslušanju pred tužiocem negirao optužbe. Njemu je određen pritvor po dva osnova.

Kako navode iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, J. A. je 17. marta u svoju majku J. J., u njenom stanu, prvo napao verbalno, a potom i fizički, zadavši joj više udaraca šakama i nogama u predelu glave i lica. Nakon toga je fizički nasrnuo i na svog oca, oštećenog A. J., uhvativši ga za vrat, pri čemu je nastavio da majci zadaje udarce, usled kojih je zadobila teške telesne povrede.

- Osumnjičeni A. J. je danas saslušan u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu izabranog branioca. Tom prilikom je negirao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret, navodeći da se uopšte ne seća šta je radio tog dana - navode iz tog tužilaštva.

Njemu je, kako nezvanično saznaje Telegraf.rs, određen pritvor po dva osnova - jer postoje okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu da ponovi krivično delo.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke, narediti vršenje neuropsihijatrijskog veštačenja osumnjičenog, kao i sudsko-medicinskog veštačenja telesnih povreda oštećene i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Majka je, kako saznajemo, operisana i uskoro bi trebalo da izađe iz bolnice.

Video: Isekao je put kombiju, izvukao vozača, istukao ga i odšetao kao da se ništa nije desilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA