≫ 

Motiv ubistva bivšeg vođe navijača "Partizana" pod velom tajne, žena nema: Overen hicem u grudi

  • 12
Branislav Bane Penčić ubistvo Obrenovac Foto-ilustracija: Privatna arhiva, Shutterstock, Marko Jovanović

Bivši vođa navijačke grupe Head Hunters FK "Partizana" Branislav Penčić (41) ubijen je u klasičnoj sačekuši u subotu kada mu je napadač prišao u pucao mu u srce, a policija je raspisala potragu za ubicom i saučesnikom.

Kako "Telegrfa.rs" saznaje, Penčić je usmrćen sa tri hica iz pištolja sa prigušivačem. Jedan od ispaljenih hitaca zavrsio mu je u grudima i umro je na rukama svoje supruge ispred zgrade u kojoj živi.

Sam trenutka ubistva kamere nisu snimile, ali jesu vozilo kojim su ubica i njegov saučesnik pobegli.

- Do sada smo utvrdili da je reč o klasičnoj sačekuši. Ubica je čekao iz zasede Penčića i ubio ga ispred zgrade i salona gde živi sa porodicom. Policija je pronašla tri čaure i na osnovu toga utvrdila da je pucano iz pištolja sa prigušivačem. Po svemu sudeći radi se o profesionalcu koji ga je overio poslednjim ispaljenim - kaže naš izvor.

Ranjen pre šest godina

Branislav Penčić prvi put je ranjen 2016. godine na autobuskoj stanici u Obrenovcu. Do 2013. godine je bio vođa navijača grupe “Hed hanters”, koja je do tada važila za ozbiljnu grupu u navijačkom svetu.

12 krivičnih prijava

Za poslednjih sedam godina protiv Penčića  je podneto više od 12 krivičnih prijava zbog krivičnih dela nasilničko ponašanje, otmica, neovlašćeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga, napad na službeno lice, krađa.

Jedna od njih je podneta jer je sa grupom navijača 2008. zaustavio u Bulevaru vojvode Mišića automobile, čime su prekinuli saobraćaj da bi potom izašli iz automobila, urinirali po ulici i vređali putnike na stanici.

Na zatvor je bio osuđen 2008. na 10 meseci, za krivično delo iz 2007. sprečavanje službenih luca u vršenju službene.

Supruga u šoku

Policija je, nezvanično, obavila razgovor sa suprugom ubijenog, ali ona nije mogla da kaže motiv ubistva niti da li mu je poslednih dana prećeno.

Video: UZNEMIRUJUĆE: Telo ubijenog vođe navijača ispred dvorišta škole, dok se u njemu igraju deca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jadna žena

    21. mart 2022 | 11:06

    Nije znala kakav je verovatno pa se udala baš za njega,a?Kako ne nadje nekog zidara?Iskreno ovakvih likova mi uopste nije žao

  • Ja

    21. mart 2022 | 10:50

    Supruga nema od šoka, kao ne zna za koga se udala!? Zao mi je svakog mladog zivota, ali sam je odabrao taj put. Nije hteo da zivi skromno i normalno ko sav svet.

  • Pp

    21. mart 2022 | 10:48

    Nikad mi neće biti jasno kakve su to žene koje budu sa ovakvim siledžijama, kriminalcima, zlotvorima... Očigledno kako je živeo tako je i završio, nadam se da će napaljeni klinci naučiti nešto iz ovakvih stvari i da im ovakvi neće biti idoli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA