Devojka (26) iz Vladičinog Hana nakon dve nedelje umrla u bolnici u Nišu: Udario je vozač dok je išla ulicom

- Pacijentkinja je kod nas stigla intubirana, u stanju kome, sve vreme je bila na mehaničkoj ventilaciji ali je uprkos naporima lekara, došlo do smrtnog ishoda. Imala je teške povrede mozga, grudnog koša i prelom leve potkolenice - saopšteno je iz niškog UKC.

  • 3
Kombi hitne pomoći, Udes Foto: Nikola Tomić

Dvadesetšestogodišnja devojka iz Vladičinog Hana, preminula je u noći između 19. i 20. marta u niškom Univerzitetskom Kliničkom centru od posledica povreda koje je zadobila usaobraćajnoj nesreći, saznaje "Telegraf.rs".

Ona je u ovu zdravstvenu ustanovu stigla 4. marta, nakon što je udarilo motorno vozilo dok se pešice kretala ulicom.

- Pacijentkinja je kod nas stigla intubirana, u stanju kome, sve vreme je bila na mehaničkoj ventilaciji ali je uprkos naporima lekara, došlo do smrtnog ishoda. Imala je teške povrede mozga, grudnog koša i prelom leve potkolenice - saopšteno je iz niškog UKC.

I niškoj bolnici se za život bore još tri mlađe osobe, takođe povređene u udesima na srpskim saobraćajnicama.

- Jedanaestogodišnja devojčica iz okoline Lebana koju je 15. marta udario auto je takođe na mehaničkoj ventilaciji i životno je ugrožena. Takođe, u teškom opštem stanju je i dvadesetogodišnja A.J. , takođe iz Lebana, koja je teško povređena 18. marta na autoputu Niš - Leskovac. Na mehaničkoj ventilaciji je zbog teških povreda glave i M.S. (41) iz saobraćajne nesreće kod Leskovca koja se dogodila 19. marta - navode naši sagovornici.

U niškoj bolnici, takođe u veoma teškom stanju je i devedesetogodišnji Nišlija koji je minulog vikenda udaren vozilom dok je na Bulevaru Zorana Đinđića prelazio ulicu van obeleženog pešačkog prelaza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    22. mart 2022 | 09:59

    Pretužno. Da tako završi jedan mladi život. Sve mogućnosti i radosti ovog sveta su bile pred njom. Pa šta je to,kao epidemija udaranja u pešake na jugu. Epidemija pijanstva verovatno. Trebalo bi malo više i ta saobraćajna policija da pojača te kontrole dole i te manijake ne uspori,nego doživotno zabrani da sednu za volan

  • Hulk

    22. mart 2022 | 10:16

    Sad pooštrite kazne protiv vozača koji gaze pešake koji idu sredinom ulice i koji prelaze van pešačkog prelaza.

  • ALEKSANDAR BOJIC

    22. mart 2022 | 11:31

    ZATO IDEM AUTOBUSOM SVUDA...MNOGO PIJANICA I NARKOMANA IMA NA DRUMOVIMA...IMAM NOVCA DA KUPIM NOVOG PORSEA ...ALI NE VREDI GLAVU TREBA SACUVATI...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA