Poznato u kom je stanju Dušanka koju je udario bahati vozač u Obrenovcu: Pokosio nju i supruga i pobegao

Ona je hospitalizovana sa hematomom na glavi, ali je, prema rečima osobe upućene u ovaj slučaj, puštena na kućni oporavak.

  • 1
Pregazeni supruznici Obrenovac Foto: Nikola Anđić

Dušanka K. (75), koju je pre nekoliko dana zajedno sa suprugom Slobodanom K. (80) u mestu Zabrežje udario A.J. (50) izašla je iz bolnice. Njen suprug je, podsetimo, preminuo na putu do bolnice.

Ona je hospitalizovana sa hematomom na glavi, ali je, prema rečima osobe upućene u ovaj slučaj, puštena na kućni oporavak.

Podsetimo, A. J. (50), koji se sumnjiči da je pre tri dana crnim "fiat stilo" izazvao saobraćajnu nesreću u selu Zabrežje kod Obrenovca, prilikom koje je usmrtio Slobodana K. (80) i teško povredio Dušanku K, (75) biće priveden na saslušanje sutra u Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu.

A. J. se, kako je saopštio MUP, sam predao dan nakon nesreće i odmah mu je određen pritvor do 48 sati.

Pregazeni supruznici Obrenovac Foto Nikola Andjic

Kako se navodi, na teret mu se stavlja krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, kao i nepružanje pomoći licu povređenom u nesreći.

On se sumnjiči da je svojim automobilom, najverovatnije vozeći prebrzo, naleteo na dvoje penzionera i pobegao sa mesta tragedije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    22. mart 2022 | 11:47

    Da drzava hoce bezo bi sklonila sa puteva pijane bahate i narko vozace.Nesrecu ssobracanu tretirati kao krivicno delo trajno ofuzimanje vozacke i povecati kazne ginu nam neduzni gradani a drzava apeluje moli upozorava .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA