≫ 

Oca i majku ubio hicima iz puške, pa se skinuo go i otrčao kod strica: Pred tužiocem ćutao, određen pritvor

Obdukcija je pokazala da je roditelje usmrtio sa po jednim hicem u glavu iz lovačke puške koja je bila u vlasništvu njegovog oca

  • 5
Miloš Ignjatović Kusadak ubistvo Foto-ilustracija: Facebook, Marko Jovanović, Shutterstock

Milošu I. (33), koji je osumnjičen da je hicima iz lovačke puške ubio oca Andreja (72) i majku Gordanu (62) u naselju nadomak Kusatka kod Smederevske Palanke nakon saslušanja kod tužioca određen mu je pritvor do 30 dana. Motiv dvostrukog ubistva i dalje nije poznat.

- Osumnjičeni je najpre ubio oca, koji je bio na traktoru, a potom je pucao u majku dok je pokušala da pobegne. Obdukcija je pokazala da je roditelje usmrtio sa po jednim hicem u glavu iz lovačke puške koja je bila u vlasništvu njegovog oca. Miloš se zatim, skinuo go i otrčao po pomoć kod strica. Od rođaka je tražio da ide u kuću i da mu oživi roditelje. Na saslušanju kod tužioca je bio u lošem psihičkom stanju. Sumnja se da je pre dvostrukog ubistva koristio neke od opijata- kaže naš izvor blizak istrazi.

Dvostruko ubistvo dogodilo se u ponedeljak oko 13 časova u naselju nadomak Kusatka kod Smederevske Palanke. Nakon zločina Miloš je pozvao policiju i predao se. Međutim, nije mogao da objasni zbog čega je ubio roditelje.

Niko od rođaka, a ni komšija nije čuo da je u ovoj porodici bilo neslaganja.

Nakon tragedije svi su u šoku.

Rodoljub Ignjatović do detalja je ispričao šta se kobnog dana dešavalo u Kusadku kada je Miloš I. ubio oca i majku lovačkom puškom.

- Tog jutra su došli da vuku neka drva. Miloš me je sat vremena pre toga pitao da li bi trebalo da mi pomogne oko orezivanja voća. Samo sat vremena kasnije bio je go i tražio da mu oživim roditelje - kaže Rodoljub za Informer.

- Ložio sam furunu, kada se pojavio go na dva metra od mene. Plakao je i vikao da je ubio roditelje. Bio je potpuno van sebe. Zatekao sam njegovog oca, a mog brata pored traktora u lokvi krvi. Nisam mogao da verujem da je to uradio. Odmah sam zvao policiju i tamo više nisam odlazio. Miloš je šetao po dvorištu skoro go. Na trenutke bi seo na stepenice ispred kuće u kojoj je ubio majku - kaže Rodoljub koga od milja svi zovu Rajko.

On dodaje da tog dana ništa nije ukazivalo da će ih ovako zlo zadesiti.

- Andreja je bio kod nas nekoliko sati pre toga. Tražio je mleko za jare. Nikakvih problema nisu imali i Miloš je bio sasvim normalan i onda pakao... - kaže Ignjatović.

Prema njegovim rečima ni danas mu nije jasno zašto je Miloš uradio ovako nešto.

- Andrej je bio lovac, ali skoro pet godina, možda i više nije bio u lovu. Verujem da ih je Miloš tom puškom i ubio. Gordana je imala problema sa kolenima. Bila je slabo pokretna. Nisam, ulazio u kuću da vidim ali verujem da je ubio u krevetu - kaže naš sagovotnik.

On objašnjava da Miloš ima brata i sestru ali da su oni više godina stariji od njega.

- Miloš je iz tog razloga bio mezimac u kući. Imali su i sve su mu dali. Ko bi mogao da pomisli da će ovako nešto baš on da uradi - kaže Rajko i dodaje da su njegovi rođaci tog jutra doneli su štene koje je sad ostalo samo u dvorištu.

Video: Majci zario nož u srce, pa mirno gledao uviđaj: Izbo roditelje nakon svađe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    23. mart 2022 | 09:19

    Boze gospode !!! Strasnoooo....cuvaj nam pamet !!!

  • Peca

    23. mart 2022 | 09:59

    Ma sta mi znamo sta je istina. Ko zba kroz sta je i taj mlafu covek prosao i sta se krije iza idilicne porodice. Ko zna dali su ga i na koji nacin zlostavljali kad sd odlucii na tako nesto. Ne treba suditi.

  • Rile

    23. mart 2022 | 11:57

    Koje opijate je koristio kako navodi izvor. Pa sela su nam puna droge zašto se ćuti. Saučešće porodici a njemu doživotna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA