≫ 

Ovako se branio bahati vozač iz Obrenovca koji je pokosio bračni par i usmrtio dedu: Rekao je tri reči

On je delimično priznao delo

  • 3
Pregazeni supruznici Obrenovac Foto: Nikola Anđić

Bahati vozač A.J. (50) koji je pre nekoliko dana pokosio automobilom "fijat stilo" u mestu Zabrežje u Obrenovcu je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Kako saznajemo, on je delimično priznao delo, a u njegovoj odbrani tri reči su bile ključne.

- Nisam ih video - rekao je V. J.

Njemu je određen pritvor do 30 dana da ne bi pobegao jer, kako smo nezvanično saznali, A. J. već ima debeli dosije kada je reč o saobraćajnim prekršajima.

Obzirom da je pobegao sa mesta tragedije, još uvek nije utvrđeno da li je A. J. bio pod dejstvom alkohola, opijata, kao ni kojom je brzinom vozio.

Podsetimo, Dušanka i Slobodan bili su u poseti rođacima koji žive u istoj ulici, a tragedija se dogodila kada su krenuli kući.  Tom pirlikom, Slobodan je preminuo na putu do bolnice, a Dušanka je juče puštena kući iz bolnice sa hematomom na glavi kako bi bila na sahrani svog supruga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOJAN D

    23. mart 2022 | 13:19

    Jedno je doći u policiju i reći ja sam to uradio a sasvim drugo da policija sama nadje osumnjičenog za ovu tešku saobraćajnu nezgodu sa smrtnim ishodoma.

  • Bata

    23. mart 2022 | 17:21

    Čovek sa krivičnim dosijeom, verovatno pijan i dezorijentisan, pobegao sa lica mesta, platiće advokate i dobiti maksimalno 2-3 godine zatvora. Pravo lice našeg pravosuđa.

  • Kobac

    23. mart 2022 | 15:15

    Pitanje je'l on i vozio? Ima li sinove?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA