Živote sestrin, u srcu mi leži jeziva tuga, koja razara dušu: Bolne reči Miloševe sestre, kog je ubio Neđeljko

- Nikad više nećeš ući u našu kuću i nikad više neću čuti tvoj radosni smeh - napisala je Aleksandra

  • 6
Aleksandra, Miloš Mileusnić Foto: Privatna arhiva

Aleksandra Mileusnić, sestra ubijenog studenta iz Čačka, Miloša, na svoj rođendan objavila je potresan status posvećen bratu. Za Miloševo ubistvo osuđen je Neđeljko Đurović, i on će robijati 30 godina.

- Živote sestrin, radosti najveća, svaka godina bez tebe je još jedna godina pukog životarenja u ovom izvitoperenom svetu. Smejem se zbog tebe, hvatam poneku sitnu radost, ali u srcu je duboka jeziva tuga, koja razara dušu, leže i budi se sa mnom, pali mi oči spoznajom da nikad više nećeš ući u našu kuću, u našu sobu, da neću čuti tvoje korake i tvoj radosni, gromoglasni smeh - napisala je Aleksandra.

Kako je i ranije, u ispovesti za Telegraf.rs ispričala, dane provodi u sobi svoga brata Miloša. Tu je našla svoj mir i ima osećaj kao da je on pored nje. Sa ocem i majkom dogovorila se da Miloševa soba ostane u izvornom stanju. Na pisaćem stolu njegove slike kada je bio mali, sa punolestva i sa devojkom Katarinom...Na krevetu Miloševa garderoba...

+

- Živim u jednoj neopisivoj tuzi, boli... Jedno veliko nedostajanje. Svaki trenutak očekujem da će se pojaviti na vratima. Da će mi se nasmejati - ispričala je Aleksandra.

Đurović je osuđen dve i po godine posle ubistva studenta Miloša. Na teret mu je stavljeno krivično delo teško ubistvo na podmukao način, 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića.

Nedjeljko Đurović, ubistvo, Zvezdara Foto: Nedjeljko Đurović/Facebook

Optuženi je od početka do kraja suđenja tvrdio da nije počinio ubistvo. Uhapšen je ubrzo nakon zločina.

Mileusnić je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Video: Sestra ubijenog Miloša Mileusnića prvi put javno govori o životu bez brata, ubistvu i presudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA