≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka transvestita Gorana pred donošenje presude: Neka odsluži kaznu, želja mu je i pol da promeni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Abdulov je u pritvoru od hapšenja dan nakon ubistva, a tereti se za krivično delo ubistvo za koje je zaprećena kazna od pet do 15 godina.

  • 0
Goran Abdulov, Marko Radović

Foto: Pixabay, Privatna arhiva, Facebook/Marko Radović

Prvostepena presuda transvestitu Goranu Abdulovu za ubistvo Marka Radovića (24) koje je počinio 7. jula 2018. godine biće doneta danas u 13 časova u Višem sudu, a tim povodom njegova majka Dragica za Telegraf kaže da se nada najboljem mogućem ishodu i što manjoj kazni.

- Moj sin je dobar, veoma je emotivan, njemu sve ovo veoma teško pada. Zatvoren je već četiri godine... nadam se da će danas da dobije što manju kaznu. Šta da vam kažem, ipak sam ja njegova majka - rekla je Dragica.

Navodi da se nada da će njenom sinu biti omogućeno da promeni pol.

Jovana ili Goran Abdulov, Marko Radović

Foto: Privatna arhiva, Facebook/Marko Radović

- Ja mu donosim hormonske terapije, a nadam se da će mu dati da promeni pol. Šta da radi i njemu je mnogo teško, ali šta će, mora da nastavi da živi, kao i ja - kaže ona.

Podsetimo, Abdulov je u pritvoru od hapšenja dan nakon ubistva, a tereti se za krivično delo ubistvo za koje je zaprećena kazna od pet do 15 godina.

Više javno tužilaštvu u Beogradu predložilo je sudu da Abdulova osudi na najmanje 10 godina zatvora za ubistvo, a odbrana je sa druge strane tvrdila da bi delo trebalo da se kvalifikuje kao ubistvo na mah, za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora.

Optuženi Abdulov u svojoj završnoj reči rekao je da se kaje. Abdulov je, prema pisanju medija, bio transvestit, a ubijenim mladićem bio u vezi.

Sumnja se da je Marka Radovića (24) ubio ispred njegovog stana u Ševinoj ulici u Zemunu.

Video: Ispovest majke transrodnog ubice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA