≫ 

Pala šestorka osumnjičena za dilovanje droge: Dogovarali mesto i cenu isporuke, kuriri robu odnosili kupcima

Cena marihuane po kilogramu se kretala između 1.900 i 2.000 evra

  • 0
hapšenje mup droga marihuana Foto ilustracija: MUP Srbije

Po nalogu Tužilašta za organizovani kriminal, nakon višemesečnog predistražnog postupka, danas je uhapšeno šest osumnjičenih za preprodaju marihuane na teritoriji Beograda.

F. D. se sumnjiči da je organizator ove grupe a U. J, D. K,Č. D, S.D i V.H da su bili njeni pripadnici, saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal, prenosi Tanjug.

Pripadnici ove organizovane kriminalne grupe su , kako se sumnja, od septembra prošle godine do danas, nabavljali drogu od, za sada, nepoznatih lica i distribuirali je na teritoriji Grada Beograda.

F. D. je sa kupcima dogovarao mesto, način, vreme i cenu isporuke, a potom davao naloge pripadnicima koji su kao kuriri dalje robu, odnosno opojnu drogu odnosili i predavali je kupcima.

Cena marihuane po kilogramu se kretala između 1.900 i 2.000 evra.

Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresi su u toku, navodi tužilaštvo i dodaje da je svima određeno policijsko zadržavanje od 48 sati u kom roku će uz krivičnu prijavu biti sprovedena Tužilaštvu za organizovani kriminal na saslušanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA