≫ 

Devojka napadnuta u Železniku: Muškarac joj stavio ruku preko usta i pokušao da je uvuče u prolaz

Devojka se najverovatnije vraćala kući kada ju je u jednom trenutku sa leđa snažno zgrabio nepoznati muškarac

  • 18
Silovanje, zlostavljanje, maltretiranje Foto: Shutterstock

Devojka (19) iz Železnika napadnuta je, kako piše "Informer" u petak oko 02.30 sati ujutru u Ulici Radnih akcija u ovom naselju kada joj je nepoznati muškarac, za kog se pretpostavlja da bi mogao biti migrant, prišao s leđa, stavio joj ruku preko usta i pokušao da je uvuče u prolaz između zgrada.

Prema saznanjima Informera napad se dogodio kod broja 19, a nesrećnu devojku u poslednji čas spasao je taksista koji je slučajno naišao.

Devojka se najverovatnije vraćala kući kada ju je u jednom trenutku sa leđa snažno zgrabio nepoznati muškarac.

- Stavio joj je jednu ruku preko usta, drugu preko vrata i počeo da je vuče ka mračnom prolazu između zgrada. Napadač je sve vreme ćutao dok se jadna devojka batrgala i pokušavala da se nekako oslobodi. Pošto je bio snažniji nikako nije uspevala da se odbrani - navodi dobro obavešteni izvor Informera.

Prema njegovim rečima napadač je skoro uspeo da devojku uvuče u mračni prolaz kada je sasvim slučajno naišlo taksi vozilo.

- Napadnuta devojka uspela je da podigne ruku i mahne vozaču taksija koji je odmah primetio da se nešto čudno dešava. Zaustavio je automobil, dotrčao do napadnute devojke i tek tada primetio da je neki muškarac drži za usta i vrat. Videvši da taksista prilazi drski napadač pustio je devojku i pobegao kroz mračni prolaz u nepoznatom pravcu - dodaje sagovornik.

Uplašena devojka tada je pritrčala taksisti, ispričala mu šta joj se dogodilo i zamolila ga da pozove policiju.

- Patrola policije sa Čukarice ubrzo je stigla na mesto napada. Nakon saslušanja devojke i taksiste policajci su dobili detaljniji opis napadača. Najverovatnije se radi o migrantu, starosti oko 25 godina, neuredne brade koji je u momentu napada na sebi imao sivu duksericu sa kapuljačom, crne trenerke i sive patike - kaže on.

U toku je intenzivna potraga za napadačem.

Video: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    26. mart 2022 | 08:52

    Hvala Bogu sto je taksista naišao. Pojačajte patrole policije, komunalne. Ovo je gore od strašnog.

  • Ruja

    26. mart 2022 | 09:12

    Olos svim pedofilima i silovateljima odma smrtna ili bar doživotna kazna

  • zarko

    26. mart 2022 | 09:16

    Zbog ovakvih situacija drzava bi trebala da finansira kurceve samoodbrane za zene ako to vec nije slucaj, makar da se znaju odbraniti od otpadnika ovakve vrste.Nije trebala sama da se vraca tako kasno, majke uvjek govore nemoj kasno ici sama bas zbog ovakvih stvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA