≫ 

Tanja sahranjena u rodnom selu: Bivši muž je izbo u Frankfurtu, upoznali se na Malti, razveli pre pola godine

Pre smrti tražila da vrati devojačko prezime

  • 6
Tanja Pavlović iz Frankfurta Foto: Facebook

Na mesnom groblju u rodnom selu Korenita, kod Loznice, od danas počiva Tanja Pavlović, koja je umrla posle povreda koje joj je nožem naneo bivši muž, u kolima, na auto-putu kod Frankfurta, 20. marta u večernjim satima.

Na večni počinak, pored njene dece, iz prvog braka, ćerke T. i sina V, majke Mileve, brata Nemanje i sestre Sanje, ispratila ju je mnogobrojna rodbina, komšije, kumovi i prijatelji.

- Krasile su je najlepše ljudske osobine, osećaj za svačiju muku i nesebičnost da pomogne svakom koliko može, posebno onima koje je sretala da dođe "trbuhom za kruhom" - pričaju nam komšije Pavlovića.

- Bila je za primer i devojka i žena. Ali, evo, nije baš imala sreće. Užasno je kad neki govore kako se udavala više puta, što nema veze. Bila je udata u Šabac, i za ovog koji ju je ubio, od koga se razvela pre oko pola godine.

A kako "Novosti" saznaju, osumnjičen da je preprečio put Tanji na auto-putu kod Frankfurta i naterao je da stane na zaustavnu traku nije nikakav strani državljanin, već Valjevac Aleksandar Štulić. Uhapšen je odmah i određen mu je pritvor.

Kobna Malta

Tanja je ga je upoznala kad je bila na Malti, na odmoru, priča blizak rođak nastradale žene.

- Ona mu je završila papire za rad i boravak u Nemačkoj. Bili su u braku oko dve i po godine. Onda su se razveli. Meni je jednom rekla da će da se razvede, da ne može i da nema potrebu da ga trpi, dok bezrazložno svaki dan nešto zanoveta. Tako je i uradila. Žena je pre smrti zatražila od naših državnih organa da vrati prezime u staro Pavlović - kaže izvor.

Video: U Aleji zaslužnih građana sahranjena legendarna Vera Nikolić, svetska rekorderka i šampionka Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    28. mart 2022 | 09:58

    Tako je to kod nas na balkanu, žena mora da trpi siledžiju. Ako ga ostavi i ponovo se uda odmah kažu udavala se više puta...

  • Saša

    28. mart 2022 | 00:33

    Žalosno lepa devojka i divna osoba.

  • To su dve razlicite kulture

    28. mart 2022 | 11:05

    Zene hoce vise slobode sto nasi ne dozvoljavaju ima tu zaostale proklete turske kulture oni su nas unazadila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA