≫ 

"Sin u zatvoru, Tanja trune pod zemljom, obožavali smo je": Teške reči mame osumnjičenog za ubistvo u Nemačkoj

Aleksandar Š. (41) iz sela kod Valjeva, osumnjičen je da je u Nemačkoj, na auto-putu kod Frankfurta, ubio svoju bivšu suprugu Tanju Pavlović (41) iz lozničkog sela Korenita

  • 5
Tanja Pavlović iz Frankfurta Foto: Facebook

Tanja će trunuti pod zemljom, a moj sin u zatvoru! Eto šta nas je snašlo. Bila je lepa kao anđeo, obožavali smo je, šta bi mom Aleksandru da ovo uradi, da li mu se um pomračio, nemam pojma. Ovako priča majka Aleksandra Š. (41) iz sela kod Valjeva, osumnjičenog da je u Nemačkoj, na auto-putu kod Frankfurta, ubio svoju bivšu suprugu Tanju Pavlović (41) iz lozničkog sela Korenita. Aleksandar je Tanju pratio kolima, inscenirao čukanje, a kada se zaustavila, razbio je prozor s vozačeve strane i izbo je nožem.

Nesrećna žena preminula je dan kasnije u bolnici, a on je uhapšen.

- Zvao nas je advokat iz Nemačke da kaže šta je Aleksandar uradio. Moj suprug se sad bavi time, pokušava preko ambasade da dobije više podataka. Van sebe smo od bola svi, muž, drugi sin, ja... Ne znamo šta mu se desilo da ovako nešto uradi, da ubije našu Tanju - za Kurir kroz suze priča majka uhapšenog muškarca, koja sa suprugom živi u okolini Valjeva.

Kako kaže, njen sin je u braku s Tanjom bio jako kratko, ali se porodica izuzetno vezala za nju.

- Upoznali su se valjda preko društvenih mreža, pa je ona otišla na Maltu na letovanje, tamo je on radio. Počeli su da se zabavljaju i Aleksandar je otišao s njom u Nemačku, počeo je i on da radi tamo. Mi smo je mnogo zavoleli, bila je lepa, dobra, fina. Ma izuzetna žena - priča majka osumnjičenog u suzama i nastavlja:

- Znali smo da imaju problema i da su se rastali, ali nam Aleksandar nije mnogo govorio o tome. Poslednji put kad sam ga pitala šta se dešava, rekao mi je da još uvek nije dobio papire i da misli da razvod nije okončan.

Majka osumnjičenog kaže da je Aleksandar, kao i Tanja, u prošlosti imao brak.

- On je bio oženjen ženom iz Pančeva, imaju i decu. Tanja je isto imala dvoje dece, ali zajedno nisu imali poroda. Mnogo nam je teško, ne znam više ni šta da kažem, srce mi se cepa - rekla je uplakana žena.

Brat žrtve: Ubio ju je zlotvor, a ne čovek

Goran, rođak ubijene Tanje, ostavio je niz komentara na društvenim mrežama kojima se oprostio od sestre.

- Zajedno smo rasli, isto smo godište. Nju je ubio zlotvor, a ne čovek. Bila je lepa, izuzetno pametna. Čak je bila i vukovac u osnovnoj školi. U subotu uveče je izbo nožem, ona je preminula u nedelju, a kasnije tog dana su nam javili - napisao je Goran.

"Toliko cveća na nekoj sahrani nikad nisam video"

Tanja Pavlović sahranjena je u nedelju u rodnom selu.

- Bila je dobar đak, vukovac, pametna devojka. Upoznala je u Šapcu prvog muža i ubrzo se udala. Iz tog braka ima odrasle ćerku i sina, koji na ovakav surov način ostadoše bez majke. Na sahrani je bilo potresno, toliko cveća nikad nisam video. U jednoj lozničkoj cvećari su rekli da se ne sećaju da je ikad bilo naručeno toliko venaca za nečiju sahranu. Voleli su je ljudi, ali sad ode na takav način. Ubi je na pravdi boga, najverovatnije zbog ljubomore - rekao je ranije vidno potreseni rođak ubijene.

Video: Rekonstrukcija ubistva bivšeg vođe navijača Partizana Branislava Penčića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    28. mart 2022 | 23:38

    Ljubav preko mreze??? Uzas.

  • Giste

    28. mart 2022 | 22:21

    Za ovaj zločin ne postoji opravdanje,ali upoznavanje preko društvenih mreža, pa posle brak u startu je loše ...

  • Mm

    28. mart 2022 | 23:16

    Znas ti majko sta si odgoila..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA