≫ 

Da li je ovo snimak 3 pucnja u Zaječaru: Čuju se tri snažna praska, u krvavoj drami ubijeni policajac i žena

Nakon što je ubio komšinicu i policajca, ubica se zabarikadirao na tavanu i obesio

  • 3

Tri snažna praska odjeknula su pola sata posle ponoći u Zaječaru, i pale su dve žrtve - policajac Ivan Đorđević i žena V. Đ. (68). Ubica D. Z, potom je presudio sebi vešanjem na tavanu.

Kako se na snimku Glasa Zaječara čuje, tri identična praska odjeknula su u razmaku od sekunde.

Sve se dešavalo u Ulici 7. septembra, a drama je počela oko 22 sata, da bi se završila samoubistvom ubice oko pola sata posle ponoći.

V. Đ. je navodno nekoliko puta prijavljivala D. Z. policiji jer ju je maltretirao i zlostavljao. Pre nekoliko meseci je ostala bez supruga, koji je preminuo.

D. Z. je najpre pucnjima ubio V. Đ, zatim je pucao na policajca na dužnosti, a onda je presudio i sebi tako što se obesio. U policajca je ispalio dva projektila, i on je od zadobijenih povreda preminuo u ZC Zaječar.

Posle toga se zabarikadirao na tavanskim prostorijama i obesio se.

Na mestu događaja, pored pripadnika Policijske uprave u Zaječaru bili su angažovani i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i v.d. direktora policije Dragan Vasiljević nalazili su se sve vreme na mestu događaja.

Video: Jezivi masakr u Zaječaru: Muškarac ubio komšinicu i policajca, pa izvršio samoubistvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd

    29. mart 2022 | 10:18

    Ko ide u policiju i vojsku ?!? Sigurno ne deca iz dobrostojećih i gradskih porodica ! Ko voli da mu neko naređuje ?!? Samo golje i sirotinja.

  • Gluhonja

    29. mart 2022 | 10:23

    Nije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA