≫ 

Ovo je teška sudbina mladića koji je poginuo kod Šapca: Brat mu stradao u udesu, drugi jedva preživeo

On je preminuo jutros u 6.20 u bolnici u Šapcu, a Danijel Č. (34) i Siniša B. (26) su poginuli na mestu tragedije

  • 5
saobraćajna nesreća, udes, Obrenovac Šabac troje nastradalo Pežo Audi direktan sudar Foto: Telegraf, Instagram

Jedan od trojice poginulih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 22.20 časova kod Vladimiraca na putu Šabac-Obrenovac - Damjan Š. (20), prema rečima njegovog prijatelja iz škole, imao je tešku sudbinu, njegov brat od strica je pre nekoliko godina jedva ostao živ, a drugi brat je poginuo takođe u saobraćajnoj nesreći.

- Njegov brat od strica je 5 ili 6 godina imao nesreću sa motorom  i jedva je ostao živ. Drugi brat mu je poginuo kada je udario kolima u kamion - rekao je njegov prijatelj za Telegraf.rs.

Inače, na mestu su poginuli su Danijel Č. (34) i Siniša B. (26), a Damjan Š. (20) je preminuo kasnije u bolnici u Šapcu.

- On je preminuo jutros u 6.20 u bolnici u Šapcu. Lekari su se do poslednjeg časa borili da spasu život nesrećnom mladiću. Primlјen je u veoma teškom stanju, bez svesti, u jedinicu intenzivne nege, sa frakturama ekstremiteta, kontuzijom pluća i hematomima na mozgu. Urađena je dijagnostika, reanimacija, intubiran je, ali je na žalost jutros u 6,20 podlegao teškim povredama - rekli su u šabačkoj bolnici za Telegraf.

Podsetimo, do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su stradala trojica mladića, Danijel Č. (34) iz Prova, Damjan Š. (20) i Siniša B. (26), a teško povređen N.B. (31) iz Lazarevca, došlo je kada je "pežo 206", kojeg su navodno tek popravili, prešao u suprotnu traku i udario u "audi" kod Vladimiraca na putu Šabac-Obrenovac.

U "pežou" su bili Danijel Č. (34) iz Prova, Damjan Š. (20) i Siniša B. (26) koji su poginuli, a u "audiju" je bio N.B. (31) koji je jedini preživeo i on se nalazi na VMA. U nesreći je zadobio prelome grudnog koša i karlice.

"Pežo" se kretao iz pravca Obrenovca, a "audi" iz pravca Šapca.

Inače, kako smo naveli, N.B. je jedini preživeo i prvo bio hospitalizovan u Urgentnom centru u Šapcu, a potom je prebačen na VMA u Beograd.

- N.B. ima prelom karlice i rebara. Sinoć su ga dovezli u Beograd - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Saobraćaj je nakon ove tragedije na putu Šabac-Obrenovac bio zatvoren do jutros u 2.30 časova. Istraga je i dalje u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan je

    31. mart 2022 | 16:45

    Kakva teška sudbina? Pa što divljaju? Sudbina ih naterala...

  • Lord

    31. mart 2022 | 14:52

    Sad moze samo da se nagadja zasto je skrenuo.Jedino da se ispita krv,da li je bilo alkohola,ili droga neka,nije iz cistog mira...

  • Al

    31. mart 2022 | 16:07

    Drugi brat od strica? Drugi stric?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA