≫ 

"Imali smo dan za pamćenje, deca su bila tako srećna": Supruga nastradalog rudara Nenada u suzama i bolu

Iza Nenada je ostalo i dvoje dece, od osam i četiri godine, a u rudniku je radio oko desetak godina.

  • 17

Sonja Trivunac, supruga rudara Nenada Trivunca koji je nastradao u nesreći koja se jutros dogodila u rudniku uglja Soko kod Sokobanje, ne može da zaustavi suze. 

U šoku zbog smrti supruga, opisuje nam njihov poslednji dan koji su proveli zajedno. A bio je, kaže, nikad lepši.

- Sinoć sam ga ispratila na posao. Poljubio me je kao i uvek. Ceo dan smo bili zajedno i nikad nam lepše nije bilo. Bio je to dan za pamćenje. Baš smo se čudili i on i ja kako nam je lepo, kako su nam deca srećna - plačući nam priča neutešna Sonja.

Nenad Trivunac, nastradali  rudar Foto: Telegraf

Jutros joj se, dodaje, nije javio. Ali, ništa nije posumnjala. Verovala je da će njihova sreća potrajati.

- Onda me je pozvala jetrva i rekla mi šta se dogodilo. Njoj je javio suprug, rođeni brat mog muža - kaže Sonja.

Iza Nenada je ostalo i dvoje dece, od osam i četiri godine, a u rudniku je radio oko desetak godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    1. april 2022 | 17:10

    Ovi novinari jedva čekaju da se neka tragedija desi pa da trče snimati ožalošćenu porodicu. Brže, ko će prije snimiti patnju i suze? Ko će postaviti intimnije i bolnije pitanje?Ko će više zagrebati da jače zaboli? Ko će prije doći do majke, supruge, sestre.....? Suvišan je svaki komentar....

  • Marina

    1. april 2022 | 17:00

    Kako ženu u ovom teškom trenutku propituju. Skroz bez ikakvih emocija. Strašno. 😥😠

  • Blokovski

    1. april 2022 | 17:42

    Saucesce porodicama.Ovo je strasno i odavno je preslo svaku meru,da u bilo kojem sektoru,bilo kakvom zanimanju,obicni radnici nemaju nikakvu zastitu.Ni od firme koje su u obavezi,a ni od drzave da sve to proverava.. Masa firmi samo na papiru ima zastitu,da se oni operu Mi obicni smrtnici smo samo mravi za njih,a posle svake tragedije bitno je da se Mihajlovicka pojavi i da trazi ko je kriv.Sram te bilo zeno,preduzmi nesto da se ovo vise ne desava,pojacajte kontrole i provere,a ne samo nakon nesrece da trazis odgovorne,da se peres pred kamerama.Dzaba ovoj deci sto su ostala bez roditelja tvoje nadzorne kamere i snimljene sekunde... Za te porodice je sad kasno,a i kad nadjete krivca,sve je to dzabe... Uvek prodju nekaznjeno,njima na kraju nista i ne fali...mozda samo stolica,ali u dilu sa vama,odmah dobiju drugu na nekoj drugoj poziciji... A ti sirotinjo ostavljaj zivote za crkavicu,dok se oni gore bogate na tudjim mukama i radnom znoju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA