≫ 

Devojčica pogođena iz vazdušne puške u Novom Sadu

Devojčica je u svesnom i stabilnom stanju

  • 5
Vazdušna puška devojčica Foto-ilustracija: Pixabay, Shutterstock

Večeras nešto pre 19 časova ispred srednje saobraćajne škole u Šumadijskoj ulici u Novom Sadu, došlo je do upucavanja iz vazdušne puške.

Devojčica stara 16 godina pogođena je dijabolom u levu šaku, saznaje 192.rs

Po rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske hitne pomoći, njihova ekipa primila je poziv od strane policije u 18 časova i 52 minuta.

Devojčica je u svesnom i stabilnom stanju prevezena na odeljenje hirurgije dečje bolnice na dalju dijagnostiku i lečenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    1. april 2022 | 22:05

    Ljudi koji gađaju životinje i prolaze nekažnjeno godinama, jer koga briga za životinje, sada počinju da gađaju ljude jer vide da nema sankcija.

  • Marko

    1. april 2022 | 23:38

    Godinama se za posedovanje vazdusne puske trazila dozvala za nabavku i drzanje iste i onda se odjednom neko nasao pametan da to ukine pa tako svaki dan ostajemo bez ogromnog broja raznih vrsta ptica, ranjavanja domacih zivotinja, gadjanja ucenika u skolskim dvoristima sto smo imali slucaj kao i gradjana na ulicama. Sve ce to biti dobro dok necije dete ne ostane bez oka, onda ce biti kasno vracati taj zakon. Eto vazdusna puska se nabavlja uz licnu kartu i nosaju je deca, dok vam za startni pistolj koji je potpuno bezopasan i ne moze nikog povrediti ni najmanje treba ista nabavna dozvola kao za pravi. Tako nesto moguce je samo u Srbiji kod onih koji donose takve nakaradne zakone.

  • Lord

    2. april 2022 | 07:56

    "Devojcica je u svesnom i stabilnom stanju"-a pogodila je dijabola u saku...!?! Preteraste ga bas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA