≫ 

Pao gazda kafane iz Smedereva poznat pod nadimkom "prva frizura Srbije": Gostima podvodio devojke

Oni se sumnjiče da su, u jednom ugostiteljskom objektu u okolini Smedereva, gostima omogućavali seksualne odnose sa devojkama koje su vrbovali, za novčanu nadoknadu.

  • 29
Ljubiša Vasić Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak, MUP

Policija u Smederevu, u  saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, u okviru akcije suzbijanja prostitucije i trgovine ljudima, uhapsili su Ljubišu Vasića (55), vlasnika kafane i konobara J. J. (62), zbog trgovine ljudima.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, oni su na saslušanju negirali krivično delo koje im se stavlja na teret.

Inače, Ljubiša poznat po nadimku "prva frizura Srbije", zbog karakterističnih lokni koje ima na glavi i ranije je hapšen zbog podvođenja devojaka u svom lokalu kod Smedereva.

Oni se sumnjiče da su, u jednom ugostiteljskom objektu u okolini Smedereva, gostima omogućavali seksualne odnose sa devojkama koje su vrbovali, za novčanu nadoknadu.

Policija je od osumnjičenih oduzela novac u iznosu od 230.000 dinara koji je,  kako se sumnja, stečen podvođenjem devojaka.

Gosti su, kako se sumnja, po prethodnom dogovoru, deo novca plaćali radnicima objekta za korišćenje soba na spratu, do kojih se dolazilo skrivenim prolazom, a ostatak devojkama koje su pružale seksualne usluge.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu, na čiji predlog im je Viši sud u Smederevu odredio pritvor do 30 dana.

Osumnjičeni Ljubiša Vasić i ranije je hapšen zbog podvođenja devojaka u svom lokalu kpd Smedereva, a tada se spekulisalo da je dnevno od podvođenja zarađivao 500 evra.

Takođe, bio je u osuđivan zbog posredovanja u prostituciji.

Video: Ono što je policija zatekla u leglu bluda i razvrata retko se viđa, a onda se desio Tocilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • я

    4. april 2022 | 16:43

    Pa njemu samo za frizuru treba dati godinu dana nanogice.

  • Sirogoj

    4. april 2022 | 16:31

    Ulazi Mitar Mirić u frizeraj i kaže brici : kao ovog momka 🙂

  • Brk

    4. april 2022 | 16:38

    Ovaj nije visestruki povratnik on nikuda ni ne ide nego je stalno napolju i makroiše nesmetano godinama samo što izgleda ipak po neki put zakasni sa plaćanjem reketa muriji pa ga uslikaju pre šišanja i objave mu sliku da ga malo postide za kaznu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA