≫ 

Ovako su "pale" poznate prostitutke u Beogradu: On se "prerušio", sve dogovorio i počela je akcija hapšenja

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje menadžeru pevačice Kaje Ostojić, Dušanu Banjcu, fitnes trener Nikolu Anđeliću, kao i Jeleni Jojić zbog sumnje da su učestvovali u posredovanju prostitucije

  • 8
Dušan Banjac, hapšenje, prostitutka Foto: Shutterstock, Facebook/Dule Banjac

Lanac prostitucije koji je pre nekoliko dana razbijen u Beogradu na čijem čelu je bila A. Č., potom A. M. i Lj. Đ., te Duško Banjac i Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića, zatim madam Jelena Jojić (35) koja je bila posrednik prostitutkama među kojima su poznate starlete, misice, rijaliti učesnice, između ostalog i "Plejboj" zečica Martina Rajić, raskrinkan je uz pomoć "tajnog agenta".

- One su pohapšene tako što se policajac infiltrirao u njihove krugove i otišao na tajni zadatak kao mušterija i počelo je hapšenje - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja i dodao: "Kada je on došao na zakazan sastanak sa jednom od njih počela je policijska akcija. Uhvaćeno je ukupno 12 ženskih osoba i 7 klijenata".

Dušan Banjac Foto: Facebook/Dule Banjac

Podsetimo, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje menadžeru pevačice Kaje Ostojić, Dušanu Banjcu, fitnes trener Nikolu Anđeliću, kao i Jeleni Jojić zbog sumnje da su učestvovali u posredovanju prostitucije.

Uhapšeni Banjac, koji se sumnjiči da je bio makro i podvodio devojke, zadržan je u pritvoru do saslušanja. On je i ranije hapšen zbog posredovanja u prostituciji. Inače, javnosti je poznat i kao menadžer Kaje Ostojić, kojoj je krstio i ćerku.

Rijaliti zvezda Martina Rajić Printskrin: Youtube/Parovi

- Jelena Jojić , koja je bila zadužena da nalazi klijente i kontaktira sa njima, a potom im šalje devojke, za sebe je zadržavala 40 procenata zarade, a 60 procenata je išlo devojkama - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Prema još nepotvrđenim informacijama, prostitutke su za noć uzimale oko 5.000 evra.

Martina je navodno saslušana kod sudije za prekšraj i prilikom saslušanja priznala krivicu i novčano kažnjena.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    5. april 2022 | 14:54

    Jedini način da država reši ovakve probleme je legalizacija svega šta može kao Holandija i Amsterdam primer. Bili bi Švica za jako kratko vreme. Turistička destinacija br 1 u regionu. Pozz

  • Miki

    5. april 2022 | 14:57

    A Erin mali,šta je on radio koja je njegova funkcija ljubi ga deda.

  • Aleksandar

    5. april 2022 | 16:04

    Kome još smetaju prostitutke !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA