≫ 

"Prasnulo je, videla sam dve žene kako leže i njega pijanog": Očevici otkrili detalje tragedije u Obrenovcu

Druga povređena žena je, prema rečima očevidaca, u teškom stanju

  • 8

Juče u Obrenovcu nešto posle 18 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća. Vozač automobila marke BMW M. K. (31) udario je dve žene na trotoaru, posle čega je uhapšen. Kako policija dodala u svom saopštenju, jedna od njih dve je poginula, a druga teško povređena.

Očevici ove tragedije kažu da se čuo jak prasak u Ulici đačkog bataljona u kojoj se nalazi škola Jovan Jovanović Zmaj. 

- Čula sam prasak, prišla sam, jer sam se uplašila, jer se ovde nalazi škola "Jovan Jovanović Zmaj". Uplašila sam se da nisu možda deca nastradala, a onda sam videla da dve žene leže dole. Vozač je izašao iz automobila, završio je u kontrasmeru. Koliko znam, pokušao je da obiđe neki auto, tu je izgubio kontrolu. Izašao je iz kola i pokušao da priđe ženama, ali je bio u teškom alkholisanom stanju. Hitna je došla baš, baš brzo i vatrogasci, jer su njegova kola varničila. Žene su hospitalizovane, nažalost jedna je preminula vrlo brzo, ona se zvala Jelena. Ova druga je u bolnici, kažu da je teško povređena. Ne znam šta će biti sa njim, inače je ovde problem sa bahatim vozačima. Saobraćajna često stoji kod tu kod vrtića gde je bila saobraćajka. Bukvalno su otišli 10 minuta pre nego što se to dogodilo, kao da se nešto namestilo. Ovde je noću kao trkačka staza - rekli su nam očevici stravične saobraćajne nesreće koja se juče dogodila.

Podsetimo, pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su M. K. (31) zbog sumnje da je, upravljajući automobilom marke „BMW“ sa 2,78 promila alkohola u organizmu izazvao saobraćajnu nezgodu u Obrenovcu, u kojoj je jedna žena poginula, a druga teško povređena.

On je, kako se sumnja, juče oko 18.10 časova u Ulici đačkog bataljona, izgubio kontrolu nad automobilom, udario u hidrant, a potom naleteo na dva pešaka, koja su bila na trotoaru.

Prema poslednjim informacijama, 59-godišnja žena podlegla je povredama u Urgentnom centru, dok je žena (59) zadobila teške telesne povrede i zadržana je na lečenju u Vojnomedicinskoj akademiji.

Alkotestiranjem vozača „BMW“ utvrđeno je da je bio u stanju potpune alkoholisanosti.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Video: Zemlja se otvorila: Gejzir posle stravične nesreće u Obrenovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    7. april 2022 | 17:07

    Za ovakve stvari 20-30 god robije Jednog kada osude niko neće da divlja više

  • Gedza

    7. april 2022 | 17:04

    E da je pravde, 40 godina robije. Bilo bi dobro i kao preventiva.

  • Skola

    7. april 2022 | 14:54

    se nalazi 800m dalja ali je obdaniste na 2 mettra odatle gospodjo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA