≫ 

Prvi snimci sa mesta nesreće kod Ražnja: Ljajićev automobil sleteo s puta, Gogiću nije bilo spasa

Preminuo je na licu mesta

  • 5

I dalje traje uviđaj nakon nesreće kod Ražnja, u kojoj je život izgubio Branko Gogić, predsednik IO SDPS, koji je bio za volanom, a povređen je Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije.

Kako se vidi na snimcima i fotografijama koje je na licu mesta zabeležio naš reporter, automobil je sleteo s puta i prevrnuo se na krov.

Prema našim informacijama, Gogiću nije bilo spasa, i on je preminuo na licu mesta, dok Ljajić ima prelom rebara i on je zbrinut u UKC Niš.

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić ima ozbiljne povrede grudnog koša, ali je stabilno, u svesnom je stanju i nije životno ugrožen, izjavio je danas direktor Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu Zoran Perišić.

Prema Perišićevim rečima, Ljajić je oko 10.15 časova primljen u UKC Niš sa teškim povredama.

- Ono što je dobro je da je njegovo opšte stanje prihvatljivo. On je stabilno, dobrog pritiska, svestan je, ispostavilo se da na početku dijagnostike njegovo stanje ne zahteva neku intervenciju, tako da na miru sprovodimo dijagnostiku - rekao je Perišić na konferenciji za novinare.

On je istakao da stabilno stanje nagoveštava da će nakon udesa Ljaljić proći dobro.

- On nije životno ugrožen - rekao je Perišić i dodao da ga je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić zvao da pita kako je Ljajić i naložio da angažuju sve ekipe.

Video: Direktor UKS Niš o trenutnom stanju Rasima Ljajića nakon udesa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA