Saslušan osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku: Branio se ćutanjem i tražio samo jednog advokata

- Sutra ću da posetiti u zatvoru - rekao je advokat

  • 3
Ilija Glišović, Atenica, Čačak ubistvo Foto: Facebook/Ilija Glisovic

Osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku, Ilija G. saslušan je juče pred tužiocem, piše Nova S. On je po službenoj dužnosti imao branioca. Ilija se branio ćutanjem i njemu je produžen pritvor do 30 dana.

Izrazio je želju da ga brani čačanski advokat Ivan Čvrkić.

- Sutra ću ga posetiti u pritvoru i nakon toga ću odlučiti da li ću ga braniti - rekao je za Novu Čvrkić.

Podsećanja radi, Ilija je u petak uveče nožem ubio majku Slađanu, oca Milana i dedu Sretena. Njihova tela pronašao je Ilijin rođeni brat Nikola i odmah je pozvao policiju koja je ubrzo uhapsila osumnjičenog.

Ilija je ranije privođen zbog nasilničkog ponašanja, tačnije zbog nasilja u porodici, ali i zbog narkotika, a poznanici njegove porodice kažu i da je jedan određeni vremenski period proveo u specijalnoj psihijatrijskoj bolnici.

- Pre mesec dana je pušten sa odeljenja čačanske bolnice, lečio se od narkomanije. Često je potezao nož na njih - naveo je ranije izvor.

Podsećanja radi, Ilija G. došao je pre dva dana do kuće svojih roditelja, a onda je nožem izbo majku, oca i dedu. Njegov stariji brat Nikola pronašao je tela i odmah pozvao policiju. Osumnjičenom Iliji, koji je juče uhapšen, određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Višem javnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA