≫ 

Ovako su otkrivene ubice Zorana iz Ripnja: Uhapsili su jednog, on je odao sve ostale, pa rekao za kamenolom

Kako se nezvanično navodi, policija je, nakon što komšije prijavile Zoranov nestanak, skinula nadzorne kamere na kojima je bilo snimljeno kako trojica navedenih udaraju, deru se i vuku negde Isailovića

  • 1
Zoran I, Sopot, zatvor Isailović Foto: Privatna arhiva, Shutterstock

Ubice Zorana Isailovića (50) iz Ripnja uhapšene su nakon što su meštani prijavili njegov nestanak 2o. marta, odnosno, incident u kojem su se nad njim, prema njihovim rečima, iživljavala trojica pijanih muškaraca.

Ubrzo su uhapšeni Mihajlo K. (59) i Alija D. (45), a za trećim Selimijem S. (27), raspisana je međunarodna poternica, jer je, kako je za Telehgraf.rs rekao sagovornik iz istrage ovog slučaja, on odmah nakon zločina pobegao iz Srbije.

Kako se nezvanično navodi, policija je, nakon što komšije prijavile Zoranov nestanak, skinula nadzorne kamere na kojima je bilo snimljeno kako trojica navedenih udaraju, deru se i vuku negde Isailovića. Policija je prvo uhapsila Mihajla K. koji je prvo tvrdio da nema veze sa ubistvom, a onda je odao identitete druge dvojice i potom odveo policiju do napuštenog kamenoloma u koji su bacili njegovo telo.

Do detalja je opisao šta su mu uradili.

Policija je odmah potom uhapsila Alija D. (45), dok se, kako smo naveli, za trećim traga.

Prema poslednjim informacijama, njegovo telo nađeno je na dubini na oko 5 metara. Pored tela nađeni su tragovi spaljivanja.

- Zorana su prvo krvnički pretukli, mučili su ga, ubili, bacili u jamu, pa pokušali ga spale. Malo su ga zatrpali, a onda su došli radnici i zatrpali zemljom skroz. Nađen je na dubini od nekoliko metara. Telo mu je bilo u strašnom stanju, morali su da uzmu DNK od njegovog brata iz Barajeva da bi mu utvrdili identitet - potvrđeno je za Telegraf.rs.

Rođak: Živeo je sam, ubijen zbog dnevnice

Njegovi rođaci kažu da je bio dobar, da je živeo sam, voleo da popije i da je, kako su čuli, ubijen zbog dnevnice.

- Zoran je bio mnogo dobar. Jeste voleo da popije, ali kao i svi... Nije imao nikoga, živeo je sam u kući, od žene se razveo, nije imao dece, nikada nikoga nije dirao. Jedino ima rođenog brata, ali on živi u Barajevu. Koliko smo čuli, njega su ovde lokalci koje on valjda poznaje tu iz viđenja uhvatili da im da 2.000 dinara koje je zaradio kao dnevnicu. Radio je sa ovim što rade na vuči drveta traktorom. Koliko znam, ta trojica su bili prilično pijani. Posle svađe su ga odvukli, šta su uradili, ja ne znam tačno... Samo znam da je sada mrtav - rekao je za Telegraf.rs rođak ubijenog Zorana.

BONUS VIDEO:

Video: Rekonstrukcija zločina koji je zgrozio Srbiju: Đokići su likvidirani brzo, tiho, u blizini naselja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    10. april 2022 | 21:58

    Nisam ni sumnjao da će priznati sve, kada uđete u sobicu milosti nema, ne postoji, postoji samo pevanje sa tačnom pričom i ništa drugo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA