≫ 

Ekskluzivno: Ovako izgleda Rasim Ljajić nakon nesreće, kolima Hitne pomoći stigao u Klinički centar u Beogradu

Stanje Rasima Ljajića je sasvim dobro, dijagnostika urađena u ponedeljak je u redu, prima lekove protiv bolova,rekao je direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić

  • 10

Rasim Ljajić  primljen je danas na odeljenje grudne hirurgije KCS, ekskluzivno saznaje "Telegraf.rs".

Ljajić je kolima Hitne pomoći oko 12.20 stigao u bolnicu.

- Stanje Rasima Ljajića je sasvim dobro, dijagnostika urađena u ponedeljak je u redu, prima lekove protiv bolova -  rekao je danas direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić.

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Lajić je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju kada je poginuo predsednik Izvršnog odbora te stranke Branko Gogić koji je upravljao automobilom koji je izleteo sa auto-puta.

Aleksinačko osnovno javno tužilaštvo ranije je saopštilo da je do saobraćajne nezgode došlo oko 8.50 u saobraćajnoj traci iz smera Beograda ka Nišu u blizini Ražnja tako što je vozilo "škoda superb kvatro” gde je Ljajić bio na mestu suvozača sletelo s kolovoza i prošlo kroz zaštitnu ogradu nakon čega se prevrnulo.

Navodi se da je zamenik javnog tužioca Janko Dinić nakon izvršenog uviđaja utvrdio da je vozilom najverovatnije upravljao direktor preduzeća “Emisiona tehnika i veze” Branko Gogić kome je na licu mesta konstatovana smrt, a Ljajić je zadobio teške telesne povrede.

Video: Snimak s mesta nesreće u kojoj je poginuo Branko Gogić, a povređen Ljajić: Auto potpuno smrskan

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jo

    12. april 2022 | 13:05

    Što pravite ekskluzivu od saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život?

  • Sd

    12. april 2022 | 16:02

    Ako je stanje dobro čemu sanitet i ovaj cirkus, meni je dva meseca loše al ni da zakažem kod specijaliste ne mogu a ovo cirkus, zato li mi napravismo sve ovo da se zdravi lečite a za nas niko ne pita.

  • Ana56

    12. april 2022 | 18:45

    Neshvatljiva mi je ova pojava da se unesreceni ljudi slikaju u trenucima kad je lekarski tim oko njih i dok se prevoze u medicinske ustanove. Zar je dizanje rejtinga takvim fotografijama ispred svake ljudskosti i osnovnih moralbih principa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA