≫ 

Haos na aerodromu Nikola Tesla: Udarao policajca i vikao da svet vodi Satana, a onda su stigle i čudne dojave

U isto vreme aerodrom je dobio dojavu o antraksu

  • 5
Surčin aerodrom, čovek napao policajca zbog maske Foto: Nikola Tomić, Milena Đorđević, Shutterstock

D. M. (29) policajac povređen je na aerodromu "Nikola Tesla" u Surčinu, kada je na njega, kako je iz MUP-a rečeno za Telegraf.rs, u avionu za Štutgart, fizički nasrnuo Britanac jer nije želeo da stavi zaštitnu masku.

- Vikao je na policajca i govorio mu da su ljudi koji su primili vakcine Satanine sluge - rekao je jedan od očevidaca i dodao: "On je počeo da pravi nered još pre ulaska u avion. Nije hteo da stavi masku, a kapetan je pozvao policiju. Kada su stigli pripadnici MUP-a, Britanac ga je udarao i vikao da će da izađe samo silom. Takođe je vikao da planetom upravljaju Satanini vojnici. Tada su policajci pokušali da ga privedu, ali je onda on laktom udario D. M. u glavu, a zatim ga udario u glavu još dva puta. Posle je savladan, a potom izveden napolje. Psovao je na japanskom jeziku (obzirom da je Azijat, ali državljanin Britanije), potom na engleskom, srpskom".

U isto vreme aerodrom je dobio dojavu o antraksu.

U trenutku kada se dogodio napad na policajca, dogodile su se dve pretnje eksplozivom u avionima "ER Srbije" za letove za Moskvu i Istanbul. Inače, ovo je prvi put da su prijavljene i pretnje eksplozivom i antraksom u aerodromskoj zgradi.

BONUS VIDEO:

Video: Trenutak kada Bosanac ubada policajca u vrat na sred ulice u Njujorku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    14. april 2022 | 11:11

    Ништа нетачно није рекао!

  • Miki

    14. april 2022 | 11:38

    Zašto da stavi masku kad više nemora da se nosi maska?

  • Hogsr

    14. april 2022 | 11:48

    Da li nase bezbednosne sluzbe mogu da otkriju odakle stizu te lazne dojave ili su saznali ali nedmeju da reaguju....zasto i dokle

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA