≫ 

Darko Šarić prebačen iz vile na Dedinju u Specijalni sud: Na teret mu se stavlja nekoliko teških ubistava

Iz Specijale je izašao pre četiri meseca

  • 13

Nakon što su Darku Šariću na Dedinju danas pripadnici MUP-a pretresli četiri kuće, on je prema našim saznanjima, prebačen u Specijalni sud u pritvorsku jedinicu iz koje je izašao pre četiri meseca. 

U velikoj akciji hapšenja "palo" je 30 osoba koji se dovode u vezu sa Šarićem, a među njima su njegov advokat Dejan Lazarević, potom navijač Uroš Mišić, zatim, pripadnici njegovog obezbeđenja D. O. i D. M., zatim inspektori, policajci, sudije, od kojih je jedan iz Apelacionog suda.

Video: Dovođenje Šarića u pritvor Specijalnog suda: Danas će biti saslušan, sumnjiči se za Ciglino ubistvo

Darko se sumnjiči da je putem Skaja iz pritvora organizovao ubistva na teritoriji Krfa kada su likvidirani Alan Kožar i Damir Hadžić koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana. Potom, sumnjiči se i da je organizovao trostruko ubistvo u Danilovgradu, za ubistva Damira Hodžića, potom, njegovog šuraka Adisa Spahića i Mileta Radulovića zvanog Kapetan koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сара

    14. april 2022 | 19:22

    Данас се навршавају 2 године од како нас је напустио ратни хирург,врхунски лекар доктор Миодраг Лазић ...ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА ЗА СВЕ МИЛИ ДОКТОРЕ ☦️

  • Mara

    14. april 2022 | 19:47

    Ma kako je radio tako nek zavrsi i gotovo! Sta toliko izvestavate o njemu! Pa nije pisac, svasta!!!

  • Рус

    14. april 2022 | 21:25

    Zar nisu rekli da je Šaruću sve zaplenjeno još ranije? Odakle mu 4 kuće? Ovo je samo dokaz da je bio na slobodi svo vreme..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA