≫ 

Ovo je Radomir koji je zapalio živu ženu i zato će do kraja života biti u zatvoru: Prethodno presudio očuhu

Tokom suđenja nije izrazio ni osećaj krivice ni kajanja

  • 0
Radomir Blagojević, doživotna Foto: Shutterstock, Facebook

Radomir Blagojević (55) iz okoline Smedereva živu je zapalio Zoricu Kalinić (66) , a danas je osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Tokom suđenja nije izrazio ni osećaj krivice ni kajanja. Ovo je veštačenjem strukture njegove ličnosti utvrdila psiholog Nada Janković.

Blagojeviću je produžen pritvor do upućivanja u zatvor na odsluženje kazne.

Podsećanja radi, Blagojević je optužen da je u julu prošle godine u Beogradu zapalio i tako usmrtio Zoricu Kalinić (66), a tri nedelje ranije pretukao i silovao R. N. u svojoj kući u selu Radinac kod Smedereva.

Psiholog  je na suđenju Blagojeviću u Višem sudu u Beogradu kazala da je reč o prosečno inteligentnoj osobi, koja nema duševne bolesti, ali ima specifičnu strukturu ličnosti. Tačnije, u njegovom sistemu vrednosti je da kad misli da je nešto protiv njega, onda deluje odbrambeno, kako bi očuvao samopoštovanje.

- To je kod njega uhodani stil funkcionisanja, prisutan skoro ceo život, još od mladosti, kada je ubio očuha reagujući na njegovu ekstremnu nepravdu i braneći majku- rekla je Nada Janković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA