≫ 

Šarić u tužilaštvu sve negirao: "Ceo postupak je farsa"

Darko Šarić je osumnjičen da je u sklopu kriminalne organizacije počinio niz krivičnih dela u Srbiji, Južnoj Americi i Evropi

  • 13
Darko Šarić Foto: ATA Images

Darko Šarić je u Tužilaštvu za organizovani kriminal negirao sve što mu se stavlja na teret. On je izjavio da misli da je ceo postupak farsa i vid pritiska na sud u postupcima koji se već vode protiv njega i da će detaljnu odbranu dati kad mu se omogući da se upozna sa dokazima, saznaje Telegraf.rs.

Podsetimo, Šarić je saslušan u Tužilaštvu za organizovani kriminal, a osumnjičen je da je u sklopu kriminalne organizacije počinio niz krivičnih dela u Srbiji, Južnoj Americi i Evropi. Šarić se sumnjiči da je umešan u ubistvo bliskog prijatelja i saradnika Milana Milovca (49) zvanog Cigla u Ekvadoru.

Pored Šarića trebalo je da budu saslušani i njegov advokat Dejan Lazarević, Uroš Mišić koji je promenio prezime u Radovanović, kao i još dvojica pripadnika Šarićevog obezbeđenja, koji su uhapšeni su pod sumnjom da su kao organizovana kriminalna grupa izvršili više teških krivičnih dela. Šarićevom advokatu je danas pozlilo.

Podsećanja radi, u međunarodnoj akciji koordiniranoj od strane EUROPOL-a i EUROJUST-a, u kojoj su učešće uzele policije Hrvatske i Srbije, uhapšeni su članovi više organizovanih kriminalnih grupa.

Video: Dovođenje Šarića u pritvor Specijalnog suda: Danas će biti saslušan, sumnjiči se za Ciglino ubistvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    15. april 2022 | 22:27

    U pravu je.Batica vec 15.god radi kao magacioner u maxiju.Pravda za sarica!🤣🤣🤣🤣

  • nevin

    15. april 2022 | 22:39

    ko majka 9 jugovica

  • Dr

    15. april 2022 | 22:30

    Kad će neko od ovih kriminalaca da prizna svoja nedela?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA