≫ 

Ko je novi advokat Darka Šarića: Prethodnik uhapšen u istoj akciji, slošilo mu se tokom ispitivanja

U četvrtak uhapšeno 11 osoba

  • 7
Darko Šarić Advokat, Dalibor Katančević Foto: ATA Images, Milena Đorđević

U velikoj policijskoj akciji u četvrtak uhapšen je Darko Šarić, njegov advokat Dejan Lazarevic, navijač Uroš Mišić i još osam osoba, a kako Telegraf.rs saznaje, narko-bosa juče je branio poznati beogradski advokat Dalibor Katančević.

Prema našim saznanjina, Šarić je osumnjičen da je organizovao kriminalnu grupu zbog niza krivičnih dela među kojima je i ubistvo bliskog prijatelja i saradnika Milana Milovca zvani Cigla na Ekvadoru.

- Mogu samo potvrditi da je mom klijentu određen pritvor - rekao je advokat Katančević i dodao da zbog istrage koja je u toku ne bi komentarisao za sta se sve sumnjiči njegov klijent.

Inače, Šarica je u prethodnim predmetima zastupao i advokat Dejan Lazarević, koji je uhapšen u četvrtak. Tokom ispitivanja Lazarević se požalio na visok pritisak zbog čega je sinoć u pratnji policije primljen u bolnicu.

Branilac Dalibor Katančević Šarića je zastupao pred Specijalnim sudom zbog šverca narkotika i pranja novca. Poznati beogradski advokat kao zastupnik pominje se u slučajevima protiv klana Veljka Beluvuka gde brani Nemanju Lakićevica, ubistvo na Senjaku (Aleksandar Nikolić), Maju Adrovac, Dražena Letića špijuna, Nenada Mitrovića stražara Okružnog zatvora u slučaju bekstva Kalenića, Marka Petkovića zbog ubistva u porti crkve u Vraniću.

Video: Dovođenje Šarića u pritvor Specijalnog suda: Danas će biti saslušan, sumnjiči se za Ciglino ubistvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka Srbin Tenja

    16. april 2022 | 12:02

    Dok je primao krvave pare, bilo mu dobro...

  • I

    16. april 2022 | 11:35

    Živela Rusija....

  • boki

    16. april 2022 | 12:15

    Kriminalci lako pridobiju drzavnog sluzbenika i isti i dalje godinama u sluzbi radi nesmetano.Dali u lancu kontrole beki cute moraju ostrije ispekcije smene pracenje i takve sluzneike privesti prsvdi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA